Ærlige Annemette Voss: Jeg følte mig udenfor

Annemette Voss taler ærligt ud om sine følelser af mindreværd.

Hele ugen er det gået vildt for sig i Skanderborg, hvor årets Smukfest er løbet af stablen. I den smukke skov vrimlede det med kendisser, men 'Bagedyst'-vinderen Annemette Voss var ikke at finde under bøgetræerne - selvom hun gerne ville have været der.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen bryder tavsheden om forholdet til Boris

Det fortæller hun ærligt om i dag i et opslag på sin Instagram.

- I går aftes blev jeg ramt af den vildeste FOMO ("fear of missing out", red.), fordi jeg var så ked af, at jeg ikke selv kunne være en del af festen på SMUK. Jeg følte mig udenfor og langt mindre cool end alle mine kollegaer og venner, som havde iklædt sig fede festivaloutfits (og som sikkert også allesammen har styr på deres økonomi, udelukkende har god sex, som har børn der altid smiler, og som sikkert heller aldrig skændes med deres mand osv.), skriver hun og fortsætter:

- Min hjerne tog en tur ned gennem spiralen og endte i kæmpe mindreværd. Aner ikke hvorfor, måske var jeg bare træt.

Annemette har mange gange før åbnet op om sine sårbare tanker til sine 77.000 følgere, blandt andet om sin store frygt for angst, om sine ærlige tanker om sin krop efter sin nylige fødsel samt sin frygt for at føde alene.

At hun ikke deltog i festlighederne med de knap 60.000 andre gæster, der betrådte festivalpladsens bøgeflis, er dog ikke noget, der slår kagedronningen ud.

- Her til morgen har jeg det helt anderledes. Humøret er højt, Rita er så sød, min mand er dejlig, og drengene er verdens bedste! Jeg har valgt at anskue sådan, at jeg jo er en mega heldig kartoffel, der kan gå på arbejde hver dag med noget, som jeg virkelig elsker. Nogle gange betyder det også nogle ofre, såsom at man ikke kan komme på festival, lige når man drømmer om det, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'De dyre piger'-Thit rejste 25 timer for første date

Du kan selv læse Annemettes opslag herunder: