Viser ærligt billede efter fødslen

Annemette Voss er blevet mere rolig omkring sin krop for hver fødsel.

For tre uger siden blev Annemette Voss mor for fjerde gang, da datteren Rita kom til verden. Siden har hun nydt den første tid som en familie på fire, men nu åbner hun op omkring sin efterfødselskrop, og hvordan hendes tanker om kroppen har ændret sig for hver fødsel.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

- Jeg glæder mig til at få min gamle figur tilbage, for det er nu engang sådan, jeg føler mig mest hjemme. Jeg kan godt lide min lange, tynde krop - men den lidt rundere udgave er nu også meget fin, skriver Annemette og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nyt om Sidney Lees død: Her er afgørelsen

- Men lige nu er slet ikke det rette tidspunkt for mig at stresse mig selv over vægttab og stramt maveskind. Det er slet ikke vigtigt lige nu, heller ikke selvom jeg ser frem til at ‘blive mig selv’ igen. Lige nu betyder nyvasket hår og deodorant mere.

- Jeg har rigeligt andet andet at stresse over - såsom arbejde og nyfødt baby. Jeg stressede meget over at skulle tabe mig, da jeg fødte mit første barn. For hvert barn jeg har født, er jeg blevet mere rolig og tør godt sætte min lid til, at min krop nok skal finde retur, tiden er min ven.

LÆS OGSÅ: Se rørende video: Her opdager ‘Bagedyst’-stjerne, at hun er gravid

Sammen med sine tanker deler Annemette et hudløst ærligt billede af sig selv, som hun ser ud efter at have født sit fjerde barn. Se billedet herunder: