Julie Zangenberg melder ud: Det er slut

Det er en trist nyhed, Julie Zangenberg deler, men hun opfordrer til, at ingen skal have ondt af hende.

Det er en nedslået Julie Zangenberg, der mandag formiddag kan dele den triste nyhed, at hun nu må kaste håndklædet i ringen. Hendes hjertebarn, virksomheden Cozy by JZ, der blandt andet laver hyggetøj til kvinder, er gået konkurs.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘X Factor’-dommer er blevet single

Artiklen fortsættes under videoen med Mille, der efter at være røget ud af 'X Factor' fortæller om sine fremtidsplaner... 

- Grundet Covid 19’s påvirkning af den globale økonomi, bliver vi desværre nødt til at lukke vores elskede firma, Cozy by JZ. Vi har kæmpet en udmattende kamp mod nedlukninger af butikker, enorme forsinkelser af vareleverancer (sidste år ankom vores vinterkollektion bl.a. 4 måneder for sent) og enorme stigninger i fragtpriser, skriver den 33-årige forretningskvinde, influencer og skuespiller i et opslag på Instagram.

Hun fortæller endvidere, at det er ekstra frustrerende, da virksomheden faktisk var i vækst.

-At skulle erklære sit firma konkurs er en voldsom og ubehagelig sag. Noget, jeg ikke har prøvet før, og håber aldrig at skulle igen. Jeg beklager dybt og inderligt til hvem, dette vil påvirke. Jeg har gjort alt, der var muligt (og umuligt!) for at undgå dette, men må se mig slået for nu af en verdens pandemi, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Karina fortæller om den nye ‘Forsidefrue’

Julie blev landskendt, da hun som 13-årig medvirkede i 'Klatretøsen'. Siden har hun medvirket i flere danske film og tv-serier, i underholdningsshowet 'Live fra Bremen', har skrevet en kogebog og arbejdet som model.

Med Cozy by JZ fik hun også direktør-titlen på sit CV, men nu sætter hun altså desværre et punktum for den forretning, der de sidste år har taget meget af hendes tid og energi, og som har en helt særlig betydning.

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

- Cozy by JZ er, udover min familie, det jeg er mest stolt af nogensinde. At have skabt en virksomhed der laver de lækreste produkter, med fokus på reelt at hjælpe og hygge om kvinden idag (for det har I dælmer fortjent❣️). At skabe et varmt og kærligt fællesskab via vores events, live sales og ved vores sociale medier for og med vores kunder. Det vil jeg tage med mig. Det og I bor i mig. Og det er smukt.

Julie Zangenberg er stadig ved at finde ud af, hvad der nu skal ske. Hun opfordrer til, at ingen skal synes, det er synd for hende.

-Jeg er dårlig til medlidenhed, så når du ser mig, så hav ikke ondt af mig, men giv mig et smil og send positiv energi i min og Cozy’s retning i stedet. Den næste tid trækker jeg mig nok lidt fra sociale medier og fokuserer på at stå så ordentligt som muligt for nedlukningen, og hvad jeg skal herfra.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Julie Zangenberg (@juliezangenberg)