Julie Zangenberg afslører: Fik angst før fødslen

Julie Zangenberg måtte føde ved planlagt kejsersnit. Hun var rolig i dagene op til, men da dagen for fødslen kom, blev hun ramt af en form for angst.

Torsdag den 3. juni blev Julie Zangenberg og Andreas Bagh forældre for første gang, da Julie fødte en lille dreng. Siden han de været overvældet af alle følelser, der følger med, når man pludselig har ansvaret for et lille liv.

LÆS OGSÅ: Efter flere forhold: Nu er der igen nyt hos Rachel

Det fortæller den 32-årige tv-stjerne og forretningskvinde i en spørgerunde på Instagram, hvor hun for første gang efter fødslen åbner helt op om forløbet og den nye rolle som mor.

Faktisk lå barnet på en bestemt måde, så hun var nødt til at føde ved et planlagt kejsersnit.

LÆS OGSÅ: Realitypar i dyb krise: Begge ramt af stress og depression

- Derfor var det jo sådan lidt mere kontrolleret end en normal fødsel, men det gik godt. Jeg var meget nervøs inden kejsersnittet. I dagene op til var jeg egentlig rolig nok og så besværet af graviditeten, at jeg bare glædede mig til, at han kom ud, siger Julie i en story.

På selve dagen hvor han skulle ud, var det ikke så meget operationen, der gjorde hende nervøs, men tanken om det, der ventede på den anden side.

LÆS OGSÅ: Måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

- Lige pludselig gik det op for mig, at nu kom der altså et lille menneske, som vi har ansvaret for, og det fik jeg nærmest angst over på dagen. Men Andreas var super, super god, og de var så gode inde på Rigshospitalet, siger Julie, der formåede at flytte fokus væk fra angsten og nervøsiteten, da hun kom ind på hospitalet, fortæller Julie ærligt.

Efter fødslen har de nybagte forældre nydt hinanden, roen og deres lille søn - men det første stykke tid var Julie Zangenberg også ekstremt forstyrret af sine hormoner. Hun var lykkelig og kunne tude på samme tid, fortæller hun i spørgerunden.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner åbner op om graviditet

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Julie Zangenberg (@juliezangenberg)