Julie Zangenberg. (Foto: Bo Nymann)
Julie Zangenberg. (Foto: Bo Nymann)

Julie Zangenberg åbner op om kosmetiske indgreb: Det vil hun gerne ændre

Julie Zangenberg er ikke bleg for at fortælle om, at hun har fået foretaget flere skønhedsindgreb.

Det slår hun fast i Alt For Damernes podcast 'Skål Søster', hvor hun da også præciserer, at hun får lavet botox i panden og får rettet både hage og kæbelinje, så disse synes mere markeret. Derudover har hun for år tilbage forsøgt sig med læbefillers - dog uden succes.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens hemmelighed: Jeg tror, jeg er den første kvinde i Danmark, der har opnået det

I sine spæde 20ere fik Julie Zangenberg, der i dag er 34 år, en brystforstørrende operation.

- Der havde jeg svært ved at tale om det. Men så begyndte jeg lidt at tvinge mig selv, fortæller hun i podcasten og tilføjer:

- Den dag i dag synes jeg, det er fjollet, jeg fik lavet mine bryster - jeg vil gerne have det fjernet og have gjort dem mindre. Men det er en rejse, jeg var på, og det synes jeg er helt okay, at jeg gjorde, på samme måde, som jeg synes, det er okay, hvis andre gerne vil gøre noget ved deres udseende.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard melder alt klar: Kom ud lillesøster

I 'Skål Søster' fortæller Julie Zangenberg desuden, at hun - med egne ord - var mere 'ekstrem' i sine 20ere, og at der i perioden skete forskellige ting, der gjorde hende bevidst om, at hun faktisk ikke brød sig særlig meget om sig selv, hvorefter en selvkærlig rejse tog fart.

- Jeg skulle have slukket for en masse mennesker i branchen, der ligesom sagde, at det var vigtigt, at jeg var tynd, at min røv så ud på en bestemt måde, at vi skulle putte flere kyllingefilter i bhen, når jeg skulle ind på scenen, forklarer Julie Zangenberg og fortsætter:

- Der skulle jeg have stået mere ved og sagt: 'Nej, mine små gajoler er skønne', til alt fra velmenende, søde, støttende kostumierer, som puffede mere op, til griske, liderlige, gamle producentmænd.

LÆS OGSÅ: Melissa Nielsen arbejder på forholdet: Flytter hver til sit