Her er 'MasterChef'-dommeren Thomas Castbergs kendte kæreste

Forældreparret er begge jævnligt at finde på tv-skærmen.

Siden 2011 har 49-årige Thomas Castberg været fast inventar i de mange køkkener i madlavningsprogrammet 'MasterChef', hvor han har revset, rådgivet og rost de håbefulde talenter.

LÆS OGSÅ: TV 2-kendis jubler: Når vild milepæl

Men hjemme i privaten er det ikke kun tv-dommeren, der er at finde på sendefladen. Det er hans kæreste også.

Hun hedder Stine Hjelm Jacobsen, og hun har siden 2015 været på skærmen i efteråret, når TV 2 har blændet op for det årlige 'Vild med dans' med hjælp fra husorkestret The Antonelli Orchestra, hvor 45-årige Stine Hjelm Jacobsen er en af de tre sangere.

LÆS OGSÅ: Sandra Sommer i stor sorg: Merle er gået bort

Artiklen fortsætter under billederne...

Stine Hjelm Jacobsen i The Antonelli Orchestra i 'Vild med dans' 2018
Stine Hjelm Jacobsen i The Antonelli Orchestra i 'Vild med dans' 2018
Stine Hjelm Jacobsen til 'Vild med dans'-premieren 2018, da hun var gravid med hende og Thomas Castbergs første barn, der kom til verden i september 2018.
Stine Hjelm Jacobsen til 'Vild med dans'-premieren 2018, da hun var gravid med hende og Thomas Castbergs første barn, der kom til verden i september 2018.

Tv-stjernerne har dannet par siden 2018, og de har sammen datteren Molly på fem år, som kom til verden i september samme år, mens der var godt gang i 'Vild med dans'-sæsonen. Det tog hende da også kun tre uger med barsel efter hjemmefødslen, før hun atter var tilbage bag mikrofonen fredag aften.

LÆS OGSÅ: TV 2-kendis chokerer: Trækker stikket

Artiklen fortsætter under opslagene...

Datteren er Stine Hjelm Jacobsens første barn, mens Thomas Castberg har tvillingedrengene Bjørn og Svend på 12 år fra et tidligere forhold med tv-værten Line Gamborg.

Udover at have set kendiskokken i det populære TV 3-program, som netop nu er i gang med sin 10. sæson, så har man også haft fornøjelsen af ham som den kyndige ekspert i programmet 'Med kniven for struben', hvor han hjalp restauranter i krise på ret køl igen.

Jubilæumssæsonen af 'MasterChef' er netop nu godt i gang og kan ses på TV 3 og Viaplay hver uge.

LÆS OGSÅ: Blachman efter løn-kommentar: Ikke grådig

Se flere billeder af familien i opslagene fra Instagram herunder: