Michella og Sofie Linde (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)
Michella og Sofie Linde (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

AFSLØRING: Reality-stjerne er med i 'Masterchef'

Nu er hun tilbage i et nyt program, og her ser man en helt anden side af reality-stjernen.

Michella Evers har efterhånden været vidt omkring, når det gælder reality-tv. Hun har jagtet kærligheden i 'Singleliv', vist sit sangtalent i 'X Factor' og afprøvet sine sociale egenskaber i 'Big Brother'. Men nu flasher hun et nyt talent på skærmen.

SÅ DU DET? Reality-babe med i 'X Factor'

Artiklen fortsætter under videoen af Kwamie Liv, der er dommer i 'X Factor'. 

Det sker den 30. januar, når 'MasterChef' vender tilbage til skærmen. Her er Michella nemlig blandt deltagerne. Det afslører hun på Instagram. Overfor Realityportalen uddyber hun:

- Det har altid været en stor drøm at deltage i 'MasterChef'. Jeg troede bare ikke, det ville blive muligt, efter jeg fik sclerose. Jeg blev hårdt ramt, dengang det startede i 2017. Jeg var så syg, at jeg i perioder hverken kunne gå, tale ordentligt, stammede, var overvældende træt, ikke var i stand til at arbejde, havde mange smerter osv. Så at jeg har formået at rykke mig så meget, som jeg har, og kæmpet mig tilbage til livet i den grad, at det her kunne blive muligt, er vanvittigt og noget, jeg aldrig havde turde drømme om, fortæller Michella og fortsætter:

- Jeg er så taknemmelig og så stolt af mig selv. Mad har altid været en stor passion for mig. Jeg har siden barnsben udforsket køkkenet, og da jeg startede på efterskole og lærte at lave mad, steg min interesse i den grad, at jeg var sikker på, jeg skulle være kok. Desværre kunne min ryg og knæ ikke holde til det, så den drøm måtte jeg pakke væk igen.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens Hule’-investor i tragisk ulykke: Indlagt flere måneder

Men glæden og passionen for madlavningen blev bevaret.

- Jeg går meget op i både smag og anretning, og det er også noget, I kommer til at se, når jeg folder mig ud i køkkenet. Min enorme passion for madlavning vil helt klart skinne igennem, fortæller Michella.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlev og kæresten afslører: En drøm er gået i opfyldelse

Optaget i første hug

Michella søgte ind som deltager i 'MasterChef' 2022 og blev optaget i programmerne.

- Det har været den vildeste rejse, og noget jeg vil huske resten af mit liv som en af mine største passioner. Stemningen i køkkenet, tempoet, udfordringerne, de andre deltagere, ja det hele. Det var det vildeste. Det var også vanvittigt hårdt, og følelserne sidder løst på tøjet, fordi det betyder så meget, fortæller hun videre.

Se 'MasterChef' fra den 30. januar på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Michella Evers har fået barn med konen

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Michella Evers (@michellaevers)