TV 2-kendis chokerer: Trækker stikket

Familiefaren har brug for en pause.

Kaspar Arianto, der blev et kendt ansigt da han i 2021 vandt 'Sommerdrømme' med sin mand Lambang, har taget en stor beslutning.

Det afslører han i et opslag på sin Instagram-profil - et sted, hans knap 42.000 følgere altså ikke skal regne med at se meget til ham den kommende tid. Han har nemlig valgt at trække stikket.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Realitypar skal være forældre

- Om det bliver i uger eller måneder, ved jeg ikke endnu, men jeg har brug for en pause, skriver Kaspar.

For selvom han understreger, at han elsker fællesskabet på platformen, hvor han jævnligt deler ud af både det sårbare og sjove, er han kørt træt i det.

- Telefonen fylder for meget. Jeg har behov for en anden måde at bruge den sparsomme tid, jeg har til mine børn, til mit parforhold og til mig selv, så sociale medier ikke bader mig i blåt lys som det første om morgenen og det sidste om aftenen, forklarer han og tilføjer:

- Det bliver svært. For at dele ud herinde ser jeg som et kæmpe privilegie. Som en ventil. Mit hoved kører rundt med tanker, historier og idéer, der vil ud. Men jeg vil gerne udfordre mig selv til at deale med mit mentale meningsmylder på en anden og mere langsom måde.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny trodsede lægerne: Gik på scenen med krykker

Kaspar forklarer, at de seneste måneder, hvor man har kunnet følge med i, hvordan familien har været i USA for at tage imod det nye familiemedlem Alvar, som kom til verden med hjælp fra en rugemor, samt 'Sommerdrømme'-parrets kamp med familieregistrering og medfaderskab, har taget hårdt på ham.

- Mit behov for at skrive og udkomme overskygger evnen til at være og nære. Både for mig selv og mine nærmeste. Jeg har brug for at finde en ny balance. For at hvile. For en stund. En længere stund, lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Oh Land i uheld