CHOK: Dansk 'MasterChef'-deltager er gået bort

Mikkel Stellander er pludselig død mandag.

Mikkel Stellander, der kom i kvartfinalen i 'MasterChef' 2017 og som også deltog i 'MasterChef Jul' 2020, er pludselig død af en massiv blodprop, der gav ham hjertestop. Det bekræfter Mikkels kæreste, Ditte Hare, over for Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under videoen af Olivia, der gerne vil være med i 'MasterChef'.

LÆS OGSÅ: Stort drama i kongehuset: Børnene føler sig udstødt 

Mikkel og Ditte har været sammen i ti år og har en søn sammen, som de fik i foråret 2022.

I sin deltagelse i 'MasterChef' viste Mikkel sig som en livsglad mand med mange drømme for fremtiden. Blandt andet havde han et ønske om at lave mere tv og udfolde sin glæde for mad.

- Jeg er virkelig blevet bidt af at lave tv. Folk tager sindssygt godt imod mig og lader til at kunne lide mig, og det er jo skønt. Det er rørende at blive taget så godt imod, fortalte Mikkel til HER&NU efter sit exit i 'MasterChef Jul'.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Jeg ser en

Mikkel så gerne, det blev et madprogram.

- Vi kunne fikse et madprogram, hvor jeg tager rundt og smager på nogle ting og snakker om det, eller mad i hjemmet med familieopskrifter ’Læks med Mikkel’ – det kunne være skidesjovt, fortalte Mikkel.

LÆS OGSÅ: SE DEN SØDE VIDEO! Dennis Knudsen er landet med tvillinger

Derudover drømte Mikkel om at skrive en bog og åbne et spisested.

- Jeg elsker at lave mad, og jeg elsker at tage billeder. Hvis jeg kan inspirere folk til noget mad eller gøre deres dag bedre, så er det fedt, det vil jeg sindssygt gerne, fortalte Mikkel, der vil blive husket som en god mand.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen har født

Mikkel i 'MasterChef jul' (Foto: TV3/Viaplay)
Mikkel i 'MasterChef jul' (Foto: TV3/Viaplay)