'MasterChef'-vinder afslører: Det skal pengene bruges på

Så er det endelig blevet afgjort, hvem der vandt præmiepuljen, som består af meget mere end bare æren.

Det er ikke bare æren, deltagerne har mulighed for at vinde, når de dyster i madkundskab under tidspres i de varme 'MasterChef'-køkkener. I præmiepuljen er også 100.000 kr. og et muligt samarbejde med 'nemlig.com'.

Vedkommende, som løb afsted med alt dette, var ingen anden end den 45-årige Lone fra Mølev.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue afslører: Derfor flytter vi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie og Jackie fortæller om deres juletraditioner...

- Det var helt uvirkeligt. Da jeg tilmeldte mig, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg skulle løbe med sejren. Selvfølgelig ville jeg ikke tilmelde mig, hvis jeg ikke troede på, jeg kunne gå hele vejen, men i takt med, jeg så, hvad de andre konkurrenter kunne, tænkte jeg, at jeg ingen chance havde, fortæller Lone, som nu kan kalde sig vinder af 'MasterChef' 2022.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-deltager ude af ‘MasterChef’: Jeg brød sammen

Ifølge Lone overraskede hun sig selv, og nu står hun med 100.000 kr., og de bliver alle brugt på noget, som har relation til mad.

- Jeg er sådan en, der elsker udstyr. Så noget nyt køkkenudstyr og noget service, skal jeg bruge pengene på. Derudover skal jeg sammen med familien på et lille get away til Sønderborg hos Jesper Koch, hvor vi skal spise på hans restaurant. Nu har vi spist på både Daks og Mielches restauranter, så vi må hellere lige få rundet af henne hos Jepser, fortæller en meget glad Lone, til Her&Nu og Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Iskold Christie: Holdt sin beslutning skjult for ALLE

"Muligt" samarbejde med 'nemlig.com'

Der er altså en mulighed for, at årets 'MasterChef'-vinder 2022 laver et samarbejde med online supermarkedet 'nemlig.com'.

Det betyder, at Lone er blevet sat i kontakt med virksomheden, og nu starter en proces, hvor de i fællesskab idéudvikler.

LÆS OGSÅ: Szhirley overrasker sønnen: En gave for livet

Og idéer har Lone nok af.

- Jeg har et stort ønske om at få bæredygtig madlavning mere hjem i de danske køkkener. Ikke nødvendigvis ren vegetarisk- eller vegansk mad, men med alle de fantastisk grøntsager, der findes, synes jeg, vi skal få mere grønt ind i hverdagen og spise mindre kød og mere fisk, fortæller Lone og fortsætter:

- Så jeg vil gerne være en form for madformidler, og lave nogle opskrifter med fokus på dét, fortæller Lone, hvilket også var fokus i hendes finale-menu.

LÆS OGSÅ: Ninos forklarer: Derfor har jeg droppet Bronuts