På knæ for ‘klatretøsen’: Selvfølgelig skal vi giftes

Michelin-kokken Andreas Bagh har friet til skuespilleren Julie Zangenberg, og hun har allerede gjort sig tanker om brylluppet.

Interessen for dejlig mad førte dem sammen, og det har siden boblet og sydet i hjerterne hos Julie Zangenberg, 31, og 32-årige Andreas Bagh, køkkenchef på Hotel d'Angleterres michelin-restaurant, Marchal. Mandag den 15. juni faldt han på knæ for den skønne model og skuespiller, og svaret var ikke til at tage fejl af.

- JA, selvfølgelig vil jeg gerne giftes med dig! Forlovet og lykkelig, skrev hun på sin Instagram-profil, og begivenheden fandt sted i romantiske omgivelser i Allinge på Bornholm i midten af en gul blomstereng på en klippetop og med små kalvekid gående omkring.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

- Ha ha, det var næsten for meget, og det mest romantiske, jeg har oplevet. Andreas ved, jeg elsker natur og ro – og god mad –, så han havde sørget for picnic et helt øde sted med vintage Krug champagne fra 1988 (mit fødselsår), Rossini Beluga Caviar og fiskedunser fra Nexø Røgeri. Og så gik han på knæ lige pludselig, fortæller hun videre på sit blog-univers Cozybyjz.com. Og selvfølgelig fik hun også en forlovelsesring.

- Jeg kan fortælle, at det er den smukkeste, jeg har set, og at den er meget Andreas, ment på den måde, at den er så gennemført og med de fineste detaljer hele vejen igennem. Når han gør noget, så går han all-in. Men jeg vil også sige, at det ikke er den, der er det største. Det er dét, at han har bedt mig gifte mig med ham, og at jeg får lov at dele mit liv med mit livs kærlighed, min elsker og bedste ven. Jeg føler mig ekstremt heldig og taknemmelig. Og forelsket.

LÆS OGSÅ: Geggo på fødemodtagelsen: Det føles som rigtige begyndende veer

En fremtid sammen

Julie Zangenberg og Andreas Bagh har været uadskillelige i fire år, og allerede for et par år siden havde hun en god fornemmelse om deres fremtid sammen.

- Jeg vil rigtig gerne have børn med Andreas. Det vil han også gerne med mig. Jeg drømmer om mange børn. Tre, hvis jeg kan nå det. Og hvis min krop vil. Men lad os starte med ét, fortalte hun sidste år til HER&NU. Og det kommende bryllup har hun også gjort sig tanker om.

- Det hele er jo lige sket, så vi skal lige lande i det og finde ud af det hele. Men det bliver nok en blanding, tror jeg. Enormt traditionel (og hvid brud) til at starte med til en kirkevielse, og så noget med nogle bare fødder i noget græs, pletter på kjolen og masser af dans til selve middagen og festen.

LÆS OGSÅ: Johnny Madsens kæreste frifundet i voldssag

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører en helt ny plan for fremtiden