Tv-stjerne taler ud om usundt forhold: Frygtede at ende i misbrug

Skuespillerinden frygtede, at en afslutning på forholdet ville føre hende ud i misbrug. Det åbner hun op om i podcasten 'Hjerteflimmer for voksne'.

I dag er 32-årige Julie Zangenberg forlovet med kokken Andreas Bagh, der friede til hende sidste sommer, og om cirka tre uger bliver parret forældre for første gang til en lille søn.

Skuespilleren og influenceren har fundet den rette plads i livet - men det har været ret turbulent at nå hertil. Det åbner hun nu helt op om i et interview med Sara Bro i den populære podcastserie 'Hjerteflimmer for voksne'. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise’-babe to uger efter fødslen: Jeg er ulykkelig!

For i sidste del af podcasten bringer Julie Zangenberg et spørgsmål op, der går på, om vi mennesker egentlig har brug for en partner, eller om vi godt kan elske os selv nok til at være alene.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

- Før jeg mødte Andreas, havde jeg en længere periode, hvor jeg stillede jeg mig selv det her spørgsmål. Jeg har altid været sådan én, hvor det ene forhold har afløst det andet, indtil jeg var i et femårigt parforhold, som jeg blev nødt til at gå ud af, fordi jeg følte, at det ikke var sundt for mig i at være i. Og hvor jeg tog en beslutning, fordi jeg følte, at det ville simpelthen dræbe mig at gå ud af det her forhold. Den eneste måde jeg kunne gøre det på, det var ved at være ekstrem sund, siger Julie Zangenberg.

LÆS OGSÅ: Anne P afslører: Anne K vidste godt, jeg løj om Nikolaj

Hun sætter ikke navn på den mand, som hun var sammen med i fem år, og hvor hun havde så svært ved at afslutte forholdet med. Men gennem tiden har hun dannet par med kendte mænd som Nicklaes Bendtner, Rasmus Seebach og Mikael Wulff.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Lykkelige Boris Laursen viser kæresten frem

I podcasten fortæller Julie selv, at hun levede det lidt hurtige liv, hvor hun på en måde bedøvede sig selv ved at feste og få bekræftelse fra mændene. Det var derfor, hun måtte flytte sit fokus over på sundhed, og derfor hun begyndte at træne, spise sundt og gøre brug af en coach.

Siden har hun altså fundet ro og kærlighed til sig selv - og også til sin forlovede og deres kommende barn.

Her kan du høre hele episoden af 'Hjerteflimmer for voksne'.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Julie Zangenberg (@juliezangenberg)