Krise hos kendispar: Lige nu er vi bare kede af det

Parret havde glædet sig til deres første rigtige ferie i to og et halvt år, og kufferterne var endda pakket.

Julie Zangenberg forsøger at dele både gode og dårlige nyheder på sine sociale medier, og i denne uge kom der altså en dårlig en af slagsen fra den 33-årige skuespiller og iværksætters side. For både Julie og hendes forlovede, michelinkokken Andreas Bagh, er testet positive med corona.

Artiklen fortsættes under videoen med Jaffer og Bolette, der er til ZULU Awards og nomineret i kategorien 'Årets par'... 

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Det er selvfølgelig ikke så usædvanligt - men desværre er timingen særlig dårlig for kendisparret, der var på vej på ferie på Maldiverne. Dagen før afrejse fik de deres allerførste positive test igennem hele perioden med pandemien.

Det var ellers den første rigtige ferie i to og et halvt år, der dog var kombineret med et enkelt job.

LÆS OGSÅ: Derfor taler Tina og Allan engelsk ved brylluppet

- Stemningen er ikke mega god. Jeg er godt klar over, at vi er heldige, at vi overhovedet kan tage sådan en ferie, og at vi har sådan nogle spændende jobs - jeg er godt klar over alt det gode. Lige nu er vi bare lidt kede af det, siger hun i en story på Instagram og fortsætter:

- Vi havde set frem til den her rejse. Ikke mindst, fordi det ville være Leos første rejse.

Dog forsøger de at holde humøret højt, selvom det er svært at finde energi og lyst til at pakke alt sommertøj ud igen.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Kathrine afslører nyt om fødslen

- Men det er sådan, det er. Vi tager lige nogle dage, hvor vi trækker stikket og finder ud af, hvad der så skal ske og selvfølgelig er ansvarlige om det, at vi nu har noget, vi lige skal forholde os til, lyder det.

Julie Zangenberg danner par med Andreas Bagh, som er køkkenchef på restauranten Esmée. De blev i sommer forældre til sønnen Leo, og i 2020 blev de forlovet.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehus om Gunnvør: Jeg har været en nar

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Julie Zangenberg (@juliezangenberg)