TV 2-stjerne har født: Jeg har ikke så mange ord lige nu

Julie Zangenberg og Andreas Bagh er blevet forældre.

Torsdag den 3. juni blev Julie Zangenberg og Andreas Baghs liv for alvor forandret for altid. De blev nemlig forældre for første gang, da Julie fødte en lille dreng.

Det fortæller den lykkelige tv-stjerne og forretningskvinde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

- I torsdags kom vores søn til verden. Jeg har ikke så mange ord lige nu. Bare: Lykke. Rundt-på-gulvet-hed. Taknemmelighed. Jeg mere end elsker dig og vores lille hold, Andreas, skriver hun til et billede, hvor hun ligger i hospitalssengen med den lille fyr i sine arme og en stolt Andreas ved sin side.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Julie Zangenberg og Andreas Bagh (Foto: Cozybyjz.com)
Julie Zangenberg og Andreas Bagh (Foto: Cozybyjz.com)

Parret mødte hinanden i 2016, efter Julie havde have spist på D'Angleterres restaurant, Marchal, hvor Andreas på det tidspunkt var køkkenchef. I sommeren 2020 blev de forlovet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Fetterlein afslører vild fejl i tatovering

Siden er stjerne-kokken skiftet til Sovino Brands, hvor han skal være medejer på Restaurant Esmée, der åbner inden længe - og så har han desuden også været gæstekok i 'MasterChef'.

32-årige Julie Zangenberg har i dagene efter fødslen givet status på, at hun og familien har det godt og nyder hinanden og roen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indrømmer: Jeg gør det for pengene

Og så er det da også til at mærke for den nybagte mor, at hun danner par med en kok, for hans kolleger har sørget for at sende mad til Julie, mens hun har været på hospitalet.

- Tak til Andreas' hold for at sende os den mest sindssyge hospitalsmad nok nogensinde set, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels vender tilbage på tv