Julie Zangenberg (Foto: James Thisted)
Julie Zangenberg (Foto: James Thisted)

Julie Zangenberg modtog dødstrusler: De beskrev, hvordan jeg skulle abortere

Julie Zangenberg er vant til at modtage dødstrusler, men da hun blev gravid, handlede det pludselig om mere end hende selv, og der gik grænsen.

Julie Zangenberg, 32, har været i mediernes interesse, siden hun som 12-årig havde sit gennembrud i børnefilmen 'Klatretøsen'. Hun har derfor lært at håndtere både presse og hadefulde kommentarer og mener egentlig selv at have fundet en måde at navigere i det hele på.

Det var lige indtil, hun blev gravid med sit første barn, sønnen Leo, som hun har sammen med stjernekokken Andreas Bagh.

Nu gik det ikke længere ud over Julie alene, men også hendes ufødte barn, og her gik grænsen for den 32-årige skuespiller og karrierekvinde.

- Jeg har selv været offentlig i 20 år, og jeg vil sige, at jeg har oparbejdet et filter overfor pressen og folks kommentarer. Jeg er vant til dødstrusler og meget seksuelle beskeder fra folk, der ønsker en det dårligt, men da jeg blev gravid, var der så folk, der kom med ønsker om, at jeg aborterede, fortæller skuespilleren i en story på Instagram og uddyber:

- Meget detaljerede beskrivelser af, hvordan de ville sørge for, at jeg aborterede, og hvad de mente, der skulle ske med mit barn. Der kunne jeg godt mærke, at det er jeg ikke okay med.

LÆS OGSÅ: Silas Holst træffer hård beslutning: Lejligheden sat til salg

Julie Zangenberg har været forlovet med Andreas Bagh siden juni 2020, men brylluppet har endnu ikke fundet sted. Den 7. juni i år kom deres lille dreng, Leo, nemlig til verden (Foto: Michael Stub)
Julie Zangenberg har været forlovet med Andreas Bagh siden juni 2020, men brylluppet har endnu ikke fundet sted. Den 7. juni i år kom deres lille dreng, Leo, nemlig til verden (Foto: Michael Stub)

Det har resulteret i, at Julie og kæresten har truffet en beslutning om at holde sønnens identitet hemmelig. Han skal selv have lov til at bestemme, hvilket slags liv han vil leve, og det er han endnu for ung til.

- Det har gjort, at hans ansigt og identitet ikke er noget, jeg udbasunerer herinde. Han vil stadig optræde på billeder i en større sammenhæng, men hans ansigt forbliver privat, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg har selv været offentlig, siden jeg var 12 år gammel, så jeg ved, hvad konsekvenserne er, og hvor voldsom en påvirkning, det har på ens liv, og det er ikke noget, jeg vil fratage ham retten til selv at vælge.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr