Julie Zangenberg er gravid: Sådan har de første tre måneder været

Skuespilleren og iværksætteren er ramt af træthed og kvalme. Alligevel er hun helt igennem lykkelig og glæder sig til sommeren 2021.

Der har den sidste uge været flere grunde til at ønske Julie Zangenberg tillykke. For udover at hun netop er fyldt 32 år, så er det nu også kommet frem, at hun skal være mor.

Det afslørede hun på en story på Instagram, hvor hun også fortalte, at hun de sidste tre måneder hele tiden har haft brug for at tage en lur.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

Julie Zangenberg og Andreas Bagh (Foto: Michael Stub)
Julie Zangenberg og Andreas Bagh (Foto: Michael Stub)

Hvis alt går efter planen, kommer en baby til verden i juni 2021.

- Tusinde tak for jeres mange hilsner. Vi er utroligt glade. Og trætte allerede, skriver hun på sin Instagram-profil til et billede, hvor den lille topmave ikke er til at tage fejl af.

LÆS OGSÅ: Derfor køber Bendtner hus alene

Stjernekokken Andreas Bagh, der er chefkok på Hotel d'Angleterres Michelin-restaurant, kan nu se frem til at møde den lille og blive far for første gang. Han og Julie bekræftede forholdet tilbage i sommeren 2017, og Andreas var Julies første kærlighed efter bruddet med Nicklas Bendtner.

Julie Zangenberg og Andreas Bagh (Foto: Cozybyjz.com)
Julie Zangenberg og Andreas Bagh (Foto: Cozybyjz.com)

Julies sære madvaner

Julie Zangenberg er altså cirka tre måneder henne, og hun er fint tilfreds med, hvordan kroppen har reageret på at være gravid.

- Det har været en blanding, men føler overordnet jeg er sluppet billigt. Har haft en del kvalme og været ret udkørt, men har ikke været lænket til toilettet eller sengen, hvert fald ikke hele tiden, som jeg har hørt andre stakkels medsøstre har været, fortæller hun i et interview på cozybyjz.com.

LÆS OGSÅ: Dette par forlader konkurrencen i ‘Vild med dans’

Til at dulme kvalme og træthed, bruger hun træning som et godt redskab. Men ifølge Andreas er der også nogle bestemte madvarer, som får Julie til at få det bedre.

- Blandt mange ting kan jeg nævne: Ramen (nudler i suppe), grilled cheese sandwiches, mærkeligt slik, frisk eksotisk frugt, ting med chili, juices, cheeseburgers fra McDonalds, siger han i interviewet.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Julie Zangenberg (@juliezangenberg)