Mikas søde besked til Jasmin: Jeg har dig

Imens Jasmins mave vokser, står Mika trofast ved hendes side.

Tilbage i oktober afslørede Youtube-parret Jasmin Lind og Mika Schultz midt på scenen til dette års 'Simba Prisen', at de venter sig en lille ny i 2024. Nyheden blev modtaget med jubel og brøl fra hele salen, og nu giver parret status på deres lille guldklump.

LÆS OGSÅ: Efter kræftforløb: Nu skal Winnie opereres

Jasmin er nu i uge 28, og det vordende forældrepar glæder sig til den 8. april, hvor en lille pige har meldt sin ankomst. Der er dog stadig en vis nervøsitet at spore hos det unge par.

- Jeg tror ikke, man kan sige nogensinde, at man er klar, når man skal være forældre for første gang. Vi aner jo ikke, hvad vi går ind i, fortalte Mika til weekendens 'Reality Awards'.

- Men vi føler også, at vi er så klar, som vi overhovedet kan være. Vi glæder os. Mika har jo seks søskende, så hans forældre har masser af erfaring, så dem kommer vi nok til at spørge lidt til råds, tilføjede Jasmin, der nu er kommer igennem de første måneders strabadser:

- Jeg har ikke kvalme længere. Jeg havde det lige i første trimester, men nu kan jeg bare mærke, at jeg begynder at blive lidt tungere, men det er ikke så slemt endnu. Jeg synes faktisk, at det er okay, forklarede hun.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael afslører: Her skal de giftes

Med Mika ved sin side er Jasmin også i gode hænder. Han gør bestemt også sit for at pleje sin hustru.

- Hun får det aldrig skidt rigtigt, men jeg laver meget mad til hende, nusser hende og siger: "Så, så Jasmin, jeg har dig", sagde Mika.

Parret blev gift tilbage i 2019 og bliver nu forældre knap fem år senere i 2024.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Tais har fundet kærligheden

Reality Awards 2024 Foto: Janus Nielsen
Reality Awards 2024 Foto: Janus Nielsen