Mathias Gidsel afslører ny kæreste

Kærligheden blomstrer for den unge bagspiller.

I en alder af blot 21 år debuterede Mathias Gidsel i efteråret 2020 på det danske herrelandshold i håndbold. I januar 2021 fik han slutrundedebut til VM, og det blev noget af en debut, hvor han endte med at score 10 mål på 11 forsøg mod Bahrain og blive den mest scorende debutant nogensinde.

LÆS OGSÅ: Håndboldens grand old man: Her er Hans Lindbergs store kærlighed

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se Nicklas Landins møde med dronning Margrethe...

Han beholdt dog kun rekorden i seks dage, hvorefter hans daværende klub-kammerat fra GOG Emil Jakobsen scorede 12 mål i sin debutkamp mod Japan og blev ny rekordindehaver.

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om ægteskabet med Mary

Mathias Gidsel kunne dog alligevel være tilfreds med sin debut, hvor han endte med både at kunne tage en guldmedalje med sig hjem og sikre sig en plads på all stars-holdet. Ved OL samme sommer i Tokyo blev Gidsel kåret til turneringens bedste spiller, og Danmark vandt sølv.

LÆS OGSÅ: Danmarks nye mål-komet: Tæt på at miste karrieren som 20-årig

Dermed har Gidsel allerede i en alder af 24 år to guldmedaljer fra VM, en sølvmedalje fra OL og en bronzemedalje fra EM i bagagen.

Det har dog ikke været lutter lagkage for danskeren, som et minut inde i bronzekampen mod Frankring ved EM i 2022 kom til skade ved et solouheld. Han havde skadet sit bagerste korsbånd, som var delvist overrevet. Det krævede tre måneder i skinne og genoptræning.

LÆS OGSÅ: Mere guld på vej: Håndboldstjerne skal være far

Samme efterår pådrog han sig en ledbåndsskade i hånden og måtte atter genoptræne. Men nu er Gidsel, som til daglig spiller i Füchse Berlin sammen med blandt andet Hans Lindberg, fit for fight.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Mathias Gidsels hemmelige kæreste

Ny kæreste

På den private front er Gidsel bestemt ikke så angrebslysten og åben i sit spil, som han er på banen. Men det er alligevel blevet til et par scoringer.

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen efter stress og blodprop: Tilbage i topform

Mathias Gidsel var kun 15 år gammel, da han flyttede hjemmefra og startede på efterskole i 9. klasse i Oure. Her endte han med at blive i fem år og gå på gymnasiet og spille håndbold i GOG. I Oure mødte han kæresten Thea, som han endte med at danne par med i fem år.

De to boede sammen i Odense, indtil Matias fik kontrakt i Berlin og måtte flytte. Kærligheden brast, og Mathias rykkede alene til den tyske hovedstad i sommeren 2022.

LÆS OGSÅ: Håndboldstjerne taler ud om barsk tid: Ville ikke leve længere

For nylig kunne den meget private håndboldspiller dog afsløre, at han atter har fundet kærligheden.

- Jeg har fået en kæreste, og det har jeg haft i lang tid. Det er sket, uden at medierne har blandet sig i det, og det er helt bevidst, for jeg vil gøre alt for at passe på min familie. Det er mig, som er foran kameraet og i søgelyset, mens jeg passer på alle de andre, lød det fra Mathias Gidsel i et interview med Ekstra Bladet i begyndelsen af januar.

Historien meldte dog ikke noget om, hvem kæresten er, eller hvor lang tid de to har dannet par. På Mathias Gidsels sociale medier er der heller ikke en kæreste at spore, så han mener det, når han insinuerer, at han gerne vil holde den del af sit liv privat.

LÆS OGSÅ: Lars Rasmussen om håndboldherrerne: De er favoritter