Her er den nye Tinka

Josephine Højbjergs afløser er fundet.

I midten af marts begyndte jagten på det nye musicaltalent, der skal spille nissen Tinka i Tivolis nye opsætning af julekalenderen som musical til november og december 2024.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tilbage i 'Paradise Hotel'

Den nye Tinka er netop fundet, det afslører Lion Musicals i et opslag på Instagram og Facebook.

- Endelig kan vi afsløre vores nye Tinka: Trine Marie Wisborg!, skriver de til opslaget.

Trine Marie Wisborg skal i Tinkas Juleeventyr musical spille overfor blandt andet Birthe Kjær, Szhirley, Johannes Nymark, Martin Bo Lindsten og Kasper Leisner.

Trine startede sin musicalfærd i 2019, da hun fik rollen som Louisa i musicalen The Sound of Music på Hedeland Amfiteater. Oplevelsen var grunden til, at Trine siden søgte ind på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor hun i dag fortsat er elev.

Ved siden af Eventyrteatret har Trine sin daglige gang på Frederiksborg Gymnasium, hvor hun går på musiklinjen i 2.g. Når Trine til efteråret skal spille i Glassalen, bliver det ikke hendes første gang hun trækker i en nissehue. Senest har Trine nemlig spillet med i Eventyrteatrets juleforestilling 'Et Juleeventyr'.

LÆS OGSÅ: Efter 20 år: Anne-Grethe Bjarup Riis er blevet skilt

Se det rørende øjeblik efter 3. audition, hvor Trine får at vide, at hun har fået hovedrollen som Tinka i musicalen TINKAS JULEEVENTYR herunder: