Kommer der ny sæson af 'Langt fra Bryggen'? Nu svarer Geggo og Cengiz

Parret har gjort sig en del overvejelser omkring en sæson 2 af programmet.

Sidste år stod den på flytning, byggerod og håndværkerlarm, da hele Danmark kunne følge med i, at kendisparret Stephanie Karma Salvarli "Geggo" og Cengiz Mads Salvari stod over for en kæmpe renovering af et hus, de havde købt på Amager i tv-programmet 'Lang fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: 'Toppen af poppen' vender tilbage: Flere store ændringer

Men nu er både renoveringen og programmet slut, og det har efterladt seerne med det klassiske spørgsmål: kommer der en sæson 2?

Det svarer parret på i deres podcast 'Helt ærligt' på Podimo.

LÆS OGSÅ: Leif og Tina jubler: Vi er blevet bedsteforældre

De var nemlig kommet direkte fra et dugfrisk møde omkring en eventuel ny sæson, da de tog plads i studiet.

- Vi er faktisk blevet tilbudt en sæson mere her i januar. Hvis vi vil, kan vi fortsætte det. Men vi ved ikke rigtig, hvor vi er henne. Vi har lidt svært ved at tage en beslutning om, hvad der skal ske med vores liv, fordi vi står her, hvor vi gør, indleder Cengiz i podcasten.

Cengiz slår dog fast, at Viaplay-programmet har været ganske succesfuld blandt seerne.

- Da det så blev sendt, var vi helt blæst bagover af feedbacken og tallene. Mange var sådan, det er bedre end 'Familien fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Gustav: Måske var det en fejl

Ikke for penge og eksponering

Parret gør sig nu mange overvejelser omkring, hvorvidt de skal tage seerne med langt væk fra Bryggen endnu engang.

De har nemlig mange kommende projekter, som de gerne vil lade seerne følge med i. Blandt har Cengiz et stort forretningsmæssigt projekt, han ikke kan sige mere om lige nu, og 'Stjerneboksning' er også under opsejling.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche med i ikonisk tv-program

- Med de projekter, vi har det næste halve år, kan det godt bliver fedt. Men vi vil hellere stoppe, når det er rigtig godt, end fortsætte det og lave noget, der ikke er så godt. De fleste, hvis ikke alle, havde valgt at fortsætte, hvis ikke på grund af pengene, så på grund af eksponeringen, forklarer Geggo og fortsætter:

- Vi er så heldige og priviligerede, at produktionsselskabet og Viaplay vil os. Det er så dejligt. Men jeg er mere til kvalitet over kvantitet. Så inden vi siger ja, skal vi være 100% sikre på, at vi kan lave det godt, og vi har hjertet med i det. Man skal ikke gøre noget for pengene og eksponering alene.

De to er da også efterhånden veteraner, når det kommer til at lave tv. Det er blandt andet blevet til hele 19 sæsoner af 'Familien fra Bryggen' for Geggos vedkommende.

- Jeg føler også, at vi har nået vores i forhold til at blive offentlige ansigter. Jeg har ikke behov for det længere. Jeg vil lave noget, jeg kan lide, lyder overvejelserne fra Geggo.

- Jeg tror også, det er det med, at vi ikke har lyst til at være dem, der gør det for bare lige at hænge fast i tv-livet. Der skal være en grund til at lave det. Vi kan sagtens tjene mange penge på at lave fjernsyn, men de penge er ikke så vigtige, hvis man ikke har hjertet med i det. Vi skal være helt sikre.

LÆS OGSÅ: Tony Dakota har fået jord af svigermor: Bygger hus i Thailand

Gider ikke mere

Med tv nærmest skrevet i Geggos DNA er det dog en svær beslutning at smække døren for kameraerne helt.

- En lille del af mig havde egentlig sagt, at jeg gider ikke mere. Jeg får jo mine perioder, hvor jeg er pissetræt af at være et offentligt ansigt. Det kan jeg godt være ærlig at sige. Jeg får perioder, hvor jeg siger, "nu flytter vi til Bangladesh, jeg skrider", lyder det fra en splittet Geggo, der senere tilføjer:

- Jeg elsker at lave fjernsyn jo.

LÆS OGSÅ: Fra forsidefrue til leverpostejsliv: - Det er hårdt

Hvad er svaret så? Kommer der endnu en sæson? Det må vi vente lidt endnu med at få svar på.

- Når alt kommer til alt, så skal vi tænke os rigtig godt om. Jeg kunne aldrig finde på at lave det for andres skyld. Svaret er, at vi ved det ikke. Lige nu er vi i en tænkeboks, hvor vi mærker efter i maven. Bolden ligger hos os, slår Geggo til sidst fast, og Cengiz tilføjer:

- Men det bliver snart, vi kommer til at tage beslutningen.

LÆS OGSÅ: Mikas søde besked til Jasmin: Jeg har dig