Kryptiske Gustav: Måske var det en fejl

Gustav Salinas har alligevel lært et par feje kneb i sin tid som realitystjerne.

Gustav Salinas var nyligt i centrum af lidt af en forretnings-bommert, men noget tyder på, at der slet ikke er tale om en bommert.

LÆS OGSÅ: Efter kræftforløb: Nu skal Winnie opereres

I et opslag på Instagram afslørede han i slutningen af december, at hans slik fra virksomheden 'Salinas Slik' snart ville blive solgt i en ny kæde af butikker, men at han på ingen måde måtte afsløre, hvilke butikker endnu. Dog havde han inkluderet et billede af kontrakten i opslaget, hvor der meget tydeligt i højre hjørne af papiret stod 'Rema 1000'.

LÆS OGSÅ: Se den private video: Kroningen indefra

Til weekendens 'Reality Awards' blev det dog tydeligt, at den garvede realitystjerne har været en tur i reality-værktøjskassen efter et vaskeægte mediestunt. Da HER&NU/Realityportalen spørger ham direkte, om opslaget nu i virkeligheden var en fejl, lyder et meget kryptisk svar fra Gustav.

- Jeg laver stadigvæk fejl. Det var måske lidt en fejl. Det ved man ikke, hvem ved? sagde Gustav med et stort grin og tilføjede:

- Det ved jeg ikke, man er måske stadig lidt realitystjerne.

LÆS OGSÅ: Tony Dakota afslører nyt skridt med Saiyan

Der er dog stadig langt mellem den Gustav, der i sin tid brød frem på den danske reality-scene, og den Gustav, der i dag driver egen virksomhed.

- Det er lidt sjovt nogle gange at tænke på, at for 10 år siden var man herinde og var bare sådan en fulderik, der var pissestiv, og nu er man direktør og har medarbejdere. Nu er man blevet voksen. Det er lidt mærkeligt, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Royal forvirring: Frederik er kronprins flere år frem