Foto: TV3
Foto: TV3

'Paradise'-deltager indrømmer misbrug: Undskyld!

Han vandt Mr. Paradise, men nu er det en helt anden kamp, han kæmper.

I 12. sæson af 'Paradise Hotel' vandt Kian Damsgaard Mr. Paradise og var en af de markante personer i sin sæson. Efterfølgende har han deltaget i datingprogrammet 'Date mig i et døgn', men de seneste år har han holdt lav profil, og det er ikke uden grund.

LÆS OGSÅ: 'Gift med første blik'-Mette har fundet kærligheden

I en video på Instagram, som Realityportalen / HER&NU har fået lov til at skrive en artikel om, fortæller Kian åbent, at han er misbruger og har taget kampen op.

- Mit navn er Kian, jeg er 30 år gammel, og jeg er misbruger. De sidste fem år af mit liv, der har jeg indtaget kokain på et højt plan - rigtig rigtig meget. Jeg har kæmpet med det her i så lang tid, og jeg har aldrig rigtig prøvet at blive clean. Jeg har sagt, jeg ville prøve, og jeg har givet det et par halvhjertede forsøg. Men 2024 er det år, hvor jeg bliver clean, jeg blev clean, jeg er clean, fortæller Kian i videoen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nu er Christian kronprins: Et helt nyt liv

- Jeg har 24 dage i dag, og det her det er mig, der er ærlig og mest af alt er det mig, der siger undskyld for alle de ting, jeg har budt mennesker igennem hele mit liv, fordi jeg ikke har kunnet håndtere mine egne problemer.

Han fortæller desuden, at der kun er få mennesker, der ved, hvor han er nu, men der er rigtig mange, der ved, hvad han har været igennem.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lucas' vilde reaktion efter Rosas exit

- Men jeg er i behandling, jeg er på vej i behandling, men jeg er et sted nu, hvor jeg omgås mennesker, der også gerne vil være clean eller er clean, og det er de eneste mennesker jeg omgås. Så det er mig, der siger, jeg hedder Kian, og jeg er misbruger.

Kian ønsker ikke at kommentere yderligere lige nu, men han henviser til videoen, som han altså har lagt på på Instagram.

LÆS OGSÅ: Se den private video: Tronskiftet indefra

Kian har en søn ved navn Mason på tre år, men han danner ikke længere par med moren, som kun var et kort bekendtskab. De nåede at gå fra hinanden, inden sønnen kom til verden i november 2020.