Det så du ikke på tv: Lucas' vilde reaktion

Lucas Buchardt fortæller, at han ikke har grædt så meget i mange år.

Selvom 'Paradise Hotel' først og fremmest er et spil, så er det næsten uundgåeligt, at deltagerne ikke bliver påvirket af spillets gang.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Gustav: Måske var det en fejl

I aftenens afsnit er det Rosa Hatting, der må forlade hotellet, og selvom Lucas Buchardt selv var med til at smide hende ud, så påvirkede det ham meget.

Det er tydeligt i afsnittet, at Lucas ikke synes, det var en sjov situation, men hans reaktion var meget mere følelsesladet, end hvad vi får at se på skærmen.

- Jeg græd faktisk helt vildt meget. Jeg har ikke grædt så meget, siden jeg mistede min kat, da jeg var 17. Jeg stortudede faktisk, det var helt vildt, og det har jeg ikke prøvet i mange år. Så det var ret syret, at jeg blev så ked af det, siger Lucas til Realityportalen.

Han tilkendegiver også, at det kom bag på ham, at han reagerede sådan.

LÆS OGSÅ: Tony Dakota har fået jord af svigermor: Bygger hus i Thailand

- Jeg blev langt mere ked af det, end jeg troede, jeg ville blive, selvom jeg godt kunne mærke, at det ledte op til det den dag, fordi det føltes som en kniv i hjertet. Men da hun først røg ud, der følte jeg, at jeg havde svigtet hende, og det satte sig virkelig i mig, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Fra forsidefrue til leverpostejsliv: - Det er hårdt

- Jeg havde ikke troet, at det ville påvirke mig så meget at smide nogle ud. Jeg tror måske, at hun betød mere for mig, end jeg ville indrømme overfor mig selv eller nogle andre også, afslutter han.

Ingen kontakt

Rosa Hatting og Lucas Buchardt blev kærester efter deres medvirken i 'Paradise Hotel'.

Tilbage i december afslørede de dog, at de var gået fra hinanden, hvor Rosa Hatting gav udtryk for, at der ikke var noget ondt blod mellem parterne.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Michael afslører: Her skal de giftes

Ifølge Lucas har de dog ikke kontakt til hinanden i dag.