Morten Larsen ny investor i 'Løvens Hule' sæson 9
Morten Larsen ny investor i 'Løvens Hule' sæson 9

Morten Larsen fra 'Løvens Hule': Fandt sin store kærlighed som teenager

Morten Larsen har været sammen med den samme kvinde siden teenageårene.

Morten Larsen er en af de nye investorer i DR-programmet 'Løvens Hule'. I programmet får seerne et unikt indblik i, hvad han er gjort af rent forretningsmæssigt, men man hører meget lidt om Mortens private liv.

LÆS OGSÅ: 48-årige Søren Huss er blevet far for anden gang

Artiklen fortsætter under videoen af løvinden Louise Herping.

Til daglig er den 45-årige erhvervsmand far til fire og bor med sin kone, børn og deres to hunde, Bella og Bobby, i Risskov. I 2013 stiftede han madudbringningstjenesten Hungry, som han i 2021 solgte for et trecifret millionbeløb.

Allerede som 19-årig blev Morten kærester med Annette Lucca Larsen, som siden teenageårene har været iværksætterens store kærlighed og støtte, når iværksætteriet har fyldt meget, for det kræver nogle timer at få den succes, som Morten har fået.

- Den største ofring er tid. Man kan nogle gange sidde og tænke skal jeg bruge hele min tid på arbejde, arbejde, arbejde. Jeg kan ikke dyrke et stort netværk ved siden af, og familiefødselsdage har jeg ofte måttet gå fra på grund af firmaet, har Morten tidligere udtalt til Din Avis Aarhus.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersen arbejdsløs igen: Aldrig rart at være på røven

Det seneste år er der dog sket noget med prioriteterne hos iværksætteren, det beretter han i et opslag på Instagram ved udgangen af 2023.

- 2023 har været året, hvor jeg personligt har lært en masse interessante ting om mig selv, og jeg tør godt sige, at jeg er blevet voksen. Jeg vil være endnu mere for min skønne kone og familie, jeg vil fokusere på det, som giver mig energi og bruge tid med de mennesker, som vil mig, og som motiverer mig i livet, skriver Morten i opslaget.

LÆS OGSÅ: Hjalmer ramt af dødsangst: Min mor har virkelig prøvet at passe på mig

Iværksætter hustru

Morten Larsen og Annette Lucca Larsen deler interessen for iværksætteri, og Morten er ikke den eneste i familien, der har haft succes med at starte egen virksomhed.

I juni 2019 startede Annette virksomheden Luxit, der sælger alle former for festartikler.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager forlovet: Gik på knæ kort før første liveshow

- Da jeg startede Luxit var det for mig et hyggeprojekt med min enormt store passion og engagement for festpynt. Jeg havde en helt klar vision om, hvilke produkter jeg ville sælge, og hvordan brandet skulle fremstå. Jeg fik ret hurtigt bekræftet, at jeg havde fat i noget rigtigt, da salget eksploderede, og pludselig havde jeg 30 medarbejdere ansat, et kæmpestort lager og 500 m2 butik. Det var ikke helt planen, men det var sjovt, skriver Annette i et opslag på Facebook.

I samme opslag fra januar 2024 fortæller hun også, at hun netop har solgt virksomheden.

- Temashop.dk gav fornyligt et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, og jeg har derfor valgt at sælge Luxit. Luxit fortsætter heldigvis som sit eget brand og webshop. Det gør mig glad og stolt, da jeg har bygget Luxit op med stor kærlighed.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører vild beslutning: Flytter fra Danmark

Selvom det er Annettes passion, der startede Luxit, så har manden Morten været partner i virksomheden.

Se et billede af parret herunder: