Hjalmer ramt af dødsangst: Min mor har virkelig prøvet at passe på mig

Efter mange år med mørker tanker, har han endelig fået hjælp af en psykolog

Hjalmer Larsen havde lige fået gang i sin karriere, da han følsesmæsssigt blev sendt ud på et sidespor efter sin far, Kim Larsens død i 2018.

I et nyt interview med ALT for damerne fortæller den 28-årige musiker hvordan han havde svært ved at relatere til andre menneskers sorg over at hans far var død, og de mørke tanker udviklede sig med tiden til dødsangst inden han i 2022 endelig søgte hjælp hos en psykolog.

LÆS OGSÅ: Kørt ned bagfra og endte under bilen: Søs Fenger forandret af trafikulykke

Han har tidligere fortalt hvordan han i den periode druknede sig i arbejde og til sidst blev ramt af angstanfald.

Hjalmer Larsen.
Hjalmer Larsen.

- Min mor har virkelig prøvet at passe på mig, og hun har understreget, hvor vigtigt det er at passe på mig selv. Jeg har bare ikke villet gå derhen, hvor jeg skulle erkende, at jeg havde brug for at blive passet på. Jeg var bange for, at jeg ved at se mine følelser i øjnene ville lande et sted, hvor der var for dybt til at bunde, og at jeg aldrig ville komme op igen. Derfor var det nemmere og mere logisk at prøve at fikse ting for andre og kaste mig selv ud i arbejde, til jeg faldt om af træthed, fortæller han i interviewet med ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Hun er Peter Sommers store kærlighed

Terapien har gjort ham bevidst om sine tankemønstre og følelser, men han er i tvivl om han er blevet hel igen, eller om han nogensinde blive det.

- (...) Jeg vil altid mangle en del af mig, fordi min far er død, men det er jo en del af livet, at man også mister, siger Hjalper i denne uges ALT for damerne.