Tv-kendis afslører vild beslutning: Flytter fra Danmark

Et nyt eventyr venter i et helt nyt land.

Kasper Kirkegaard, der er kendt fra programmer som 'Korpset' og 'Langt fra landsholdet', har sammen med kæresten Michael Valentin taget en stor beslutning.

I slutningen af april rykker parret nemlig teltpælene op og rykker - for en stund - ud af landet og flytter til Montreal i Canada.

LÆS OGSÅ: Hjalmer ramt af dødsangst: Min mor har virkelig prøvet at passe på mig

Det afslører Kasper Kirkegaard i et opslag på sin Instagram-profil.

- Vi skal bo der i fire måneder. Vi har dog nogle bryllupper i Danmark og noget arbejde, der gør, at vi tjekker ind tilbage i DK i løbet af de fire måneder - men ikke desto mindre føles det stadig ret vildt, fortæller han.

I opslaget lyder det desuden, at den midlertidige flytning skyldes, at kæresten har nogle arbejdsopgaver i Canada, og at Kasper endnu ikke ved, hvad han skal fordrive tiden med i det nye land, udover at udforske byen.

Flytningen er dog ikke helt uden bekymringer for tv-kendissen.

LÆS OGSÅ: Linse og Vlado afslører stor nyhed

- Om jeg kommer til at blive lidt ensom i det, må tiden vise. Jeg er virkelig ekstremt dårlig til at være alene med mig selv. Bare det at skulle se en film selv, synes jeg kan være kedeligt, for så er der jo ikke nogen at snakke med om, hvad der sker i filmen, forklarer han.

Kasper Kirkegaard håber dog på at finde nye venner i Montreal, hvorfor han da også allerede har meldt sig ind i flere Facebook-grupper for danskere i byen.