Mai Manniche i kæmpe brøler: Falske 5-stjernede anmeldelser

Dobbeltmoralen er til at tage og føle på, når Mai Manniche vil bekæmpe sine 1-stjernede anmeldelser på Trustpilot med falske 5-stjernede anmeldelser.

"Lav en 5-stjernet anmeldelse".

Sådan lyder titlen på et link, som Mai Manniche i går delte i en story på Instagram, hvor hun beder sine følgere om at give sin smykkevirksomhed en rosende anmeldelse på Trustpilot.

Opfordringen kommer i kølvandet af, at Jewlscph - ifølge hende - har modtaget falske 1-stjernede anmeldelser på platformen.

LÆS OGSÅ: CUTE! Silas Holst afslører familieforøgelse

- Jeg har de sidste uger oplevet en storm af haters og falske anmeldelser med stærkt krænkende og injurierende indhold, forklarer Mai i sin story og skriver:

- Du kan jo så også hjælpe mig og lave en 5-stjernet anmeldelse. Behøver du at være kunde hos mig for at lave den? Nope - for hvis haters må lave falske 1-stjernede, må du selvfølgelig også lave 5-stjernede, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Husker du? De fandt også kærligheden i 'Vild med dans'

Mai Manniches forespørgsel har dog givet bagslag, da flere følgere i vrede er sprunget til tastaturet på Trustpilot.

- Ejeren har hovedet så langt oppe i bagen på sig selv, at det kan måles med det rette udstyr. Tigger 5-stjernede anmeldelser, sviner mænd til 24/7, køber falske smykker fra Indien mhp. videresalg, skriver en anonym bruger blandt andet på Trustpilot.

Mistænker Trustpilot

Udover at bede om hjælp fra sine følgere forsøger Mai Manniche også at få Trustpilot til at fjerne anmeldelserne. En umulig mission ifølge hende.

- Jeg forsøger igen og igen at få dem fjernet, men bliver alene mødt af e-mails retur, der tydeligvis er genereret af AI-robotter, lyder det fra Mai Manniche, som mener at anmeldelses-platformen både er korrupt og usaglig.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise'-stjerner med i Melodi Grand Prix

- Trustpilot fjerner kun hate og chikane, hvis man som virksomhed betaler Trustpilot minimum 1700 kroner månedligt. Til gengæld fjerner de så ikke kun hate, men også reelle 1-stjernede anmeldelser.

- Jeg mistænker endda Trustpilot for selv at lave disse anmeldelser, som afpresning til at få os til at betale.

LÆS OGSÅ: Sussi jubler: Smaskforelsket i ostemanden

HER&NU har ikke kunnet finde bevis for, at Trustpilot opkræver penge fra virksomheder for at fjerne anmeldelser, som strider imod platformens retningslinjer.

Derimod skriver Trustpilot på deres hjemmeside, at de har dedikerede medarbejdere og specialudviklet software, der identificerer mistænkelige og falske anmeldelser og fjerner dem automatisk.