WHAT! 'Paradise'-stjerner med i Melodi Grand Prix

De tv-vante kvinder tonede frem på skærmen under lørdagens fest.

Lørdag løb 'Dansk Melodi Grand Prix' af stablen i DRs Koncerthus, hvor adskillige kendisser forud for showet gjorde visit på den røde løber.

Det var dog ikke alle velkendte ansigter, der kom forbi løberen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Kendisser klar til 'Melodi Grand Prix'

Methea, der vandt anden og indtil videre sidste sæson af 'Paradise' sammen med Freya Sollid, var nemlig også blandt publikum - og hun havde taget paradisoen Nicoline Berg under armen.

Men selvom de altså måtte udenom fotografernes blitz, endte de alligevel på skærmen i allerbedste sendetid, da de blev interviewet af Sara Bro, som roste dem meget for deres matchende, glimtende klæder.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche forklarer forholdet til Saba: En del af familien

Methea og Nicoline sammen med vært Sara Bro.
Methea og Nicoline sammen med vært Sara Bro.

- Jeg havde ikke regner med at ende på skærmen, men DR spurgte sødt om det var ok - og det var det. Melodi Grand Prix er en festaften og der skulle jo fejres, fortæller Methea til Realityportalen.

Egentlig var den store drøm at være publikum til Eurovision, der til maj afholdes i Malmø. Men da biletterne blev revet væk for øjnene af paradisoerne, besluttede de i stedet at gæste 'Dansk Melodi Grand Prix'.

LÆS OGSÅ: Saba fra 'Melodi Grand Prix': Her er hendes kendte søster

- Det var virkelig en god oplevelse, og jeg var meget imponeret over de shows, som alle deltagerne havde fået stablet på benene. Særligt danserne gjorde det til UG, lyder dommen fra Methea, der da også mener, at aftenens vinder, Saba, var den helt rigtige:

- Jeg tror faktisk, Saba kan give os en rigtig god placering til Eurovision. Nu har vi ikke engang været kommet videre fra semifinalerne de sidste år, så det er på tide med en deltager, som kan bære Danmark i år.