Sara Bro stolt efter bryst-ups: Jeg anede det ikke

Melodi Grand Prix-værtens bryst hoppede næsten ud af kjolen under det direkte show.

Blot få minutter inde i Dansk Melodi Grand Prix 2024 skete der noget for Sara Bro, som en del tv-seere opdagede, men hun selv først fandt ud af efter vinderen var fundet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Vild fest efter Dansk Melodi Grand Prix

Da hun sammen med Stéphanie Surruge slog begejstret ud med armene for at immitere Birthe Kjær, hoppede hendes ene bryst næsten ud af den stramme kjole fra Soeren Le Schmidt. Det betød, at hendes højre brystvorte var synlig et kort øjeblik.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kæresten fejrede Saba med kys og kram

Det var værtskollegaen som efter rulleteksterne blidt fortalte Bro, hvad der var sket og backstage forberedte hende på, at der nok ville blive spurgt til det.

Stéphanie Surruge så en sms, en havde sendt hende, med et billede af Bros "nip slip" på skærmen.

- Jeg så det lige, da vi gik af scenen, og jeg blev så forvirret. Jeg var: ‘Wow’, og så kunne jeg se omkring mig, at der var mange, der vidste det, og så havde valgt ikke at sige det til os, forklarede Surruge til B.T.

LÆS OGSÅ: Stormede scenen under Dansk Melodi Grand Prix

Sara Bro tog det dog i stiv arm.

- Jeg anede det ikke før nu her. Og så tænkte jeg bare: Fedt. Så er Melodi Grand Prix'et kommet med i "Free the nippe"-bevægelsen. Det synes jeg er godt, sagde Sara Bro, der hentyder til at kvindelige brystvorter er bandlyst på blandt andet Facebook og Instagram.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche forklarer forholdet til Saba: En del af familien

- Hvis du er kvinde og har et billede, der viser dine brystvorter, så bliver det taget ned af Instagram. Men hvis du er en mand, så bliver det ikke taget ned. Så det her er en alvorlig bevægelse. En feministisk bevægelse. En frihedsbevægelse, slog Sara Bro fast.