Sejr taler ud: Glad for, Louise har fundet en

Nu åbner Sejr Bek op om, hvad han tænker om de to kvinders særlige relation.

Der er blevet udvekslet to offentlige kærlighedserklæringer mellem Rosa Hatting og Louise Hjort, som begge har fået tatoveret hinandens navne og delt det på TikTok.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om 'Forsidefruer': Kaos, frygt og angst

Til Realityportalen har de to kvinder fortalt, at de er rigtig glade for hinanden, og at de ikke bare har et platonisk venskab.

- Vi har længe haft et godt øje til hinanden, og da vi så endelig mødte hinanden til premieren på 'Paradise Hotel', fandt vi hurtig ud af, at vi havde en sindssyg kemi - og tiltrækning, lød det fra Rosa.

LÆS OGSÅ: Tobias og Patricia kaster sig ud i nyt kærlighedsprojekt

Nu sætter Sejr Bek, der som bekendt danner par med Louise Hjort, ord på, hvad han tænker om de to kvinders forhold.

- Jeg er mega glad for, at Louise har fundet en, som, hun synes er så sød. Og mega dejligt, at det så også er gengældt. Og jeg synes simpelthen Louise er så møghamrende nuttet, når hun ringer helt forfjamsket til mig og fortæller mig updates på hende og Rosas aften i går, fortæller han og fortsætter:

- Og så virker Rosa til at være en oprigtig og sød pige, så når nu Louise absolut skulle få sit navn tatoveret et sted - andet end på mig, så er Rosa da et glimrende bud.

Ikke et åbent forhold

Selvom de to kvinder efter eget udsagn ikke bare har et platonisk venskab, så har de ikke ønsket at uddybe, hvad det helt præcist indebærer.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Lucas afslører: Det skete der under lagnerne

Sejr Bek understreger dog overfor Realityportalen, at han og Louise ikke har et åbent forhold.

- Vi har ikke et åbent forhold, men hvem er jeg til at stå i vejen for ung kærlighed?, siger han til Realityportalen og tilføjer:

- Som Rosa og Louise også har udtalt, så holder vi detaljerne for os selv.