Caroline Fleming (Foto: Anthon Unger)
Caroline Fleming (Foto: Anthon Unger)

Efter bitter strid: Nu taler Caroline Fleming

Tv-baronessen bryder endelig tavsheden når hun gæster Casper Christensens tv-program.

Caroline Fleming dukker op som gæst hos Casper Christensen og Mikael Bertelsen i den næste udgave af 'All Exclusive', der kan streames på Viaplay fra tirsdag de 16. januar.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind i blodigt uheld

Det er det første store interview siden Fleming for et par år siden besluttede sig for at trække sig fra offentlighedens søgelys i forbindelse med striden med sin søster, Louise Iuel-Brockdorff om driften og siden salget af Valdemars Slot på Tåsinge.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Han er Caroline Flemings nye kæreste

I programbeskrivelsen lyder det da også til, at der er nok at tage fat på i løbet af de 24 timer, som optagelserne varer.

- Casper Christensen har fælles venner med Caroline Fleming, men har i årenes løb undgået hende. Han har været i tvivl om, om der overhovedet er noget at hente bag hendes perfekte ydre. Nu vil han de næste 24 timer finde ud af, hvad hun gemmer på indeni og undersøge, om han ligefrem kan blive forelsket i Caroline, lyder det.

LÆS OGSÅ: Astrologen så dronningens abdikation i stjernerne

Caroline Flemings søster, Louise Iuel Albinus , der sidste år benyttede sin forkøbsret til Valdemars Slot, gav forleden et interview til Berlingske, hvor familienstriden også blev kommenteret.

Her fortæller Louise, at hun hilser pænt på Caroline, hvis hun ser hende, men at de ikke opsøger hinanden. Og hun ved fortsat ikke ved, hvorfor tingene skulle gå, som de gik.

- Og det får jeg formentlig heller ikke at vide, men det er også okay. Jeg har lukket det kapitel, for hvis jeg skulle blive ved med at rode i det, ville jeg ende med at blive en rigtig bitter person. Det er jeg ikke af natur, og det har jeg intet ønske om at blive, siger Louise Iuel Albinus til avisen.

LÆS OGSÅ: Derfor er dronning Margrethe den sidste i verden

Programmet med Caroline Fleming er det tredje program i tredje sæson. De to tidligere programmer i sæsonen har været med Morten Messerschmidt og Thomas Blachman, og de blev begge sendt i december. Programmet med Caroline Fleming er ikke blevet meldt ud af Viaplay endnu.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Viaplay omkring programmet eller få at vide, hvornår optagelserne har fundet sted, eller hvor længe det har været planlagt.