Astrologen så dronningens abdikation i stjernerne

De kongelige årshoroskoper i HER&NU bærer præg af den skelsættende begivenhed.

Over otte sider kan man i denne uges HER&NU læse astrolog Louise Bunnages kongelige årshoroskoper.

Og Bunnage, som er uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab og leder I.C. Instituttet i København, Danmarks største og ældste astrologiskole, kunne sagtens se, at 2024 vil blive et skelsættende år for den kongelige familie.

LÆS OGSÅ: De kendte dronning Margrethes hemmelige plan

Dronning Margrethes abdikation og hendes nye rolle stod således tydeligt i stjernerne.

- Året byder på en indadvendt periode for dronningen, hvor det indre liv og det helt nære spiller en særlig rolle. Dronningens arbejde i 2024 handler især om at understøtte andre i at gøre en forskel og skabe varige forandringer. Det kunne tyde på, at dronningen velvilligt afgiver magt og indflydelse på flere områder og føler en vis lettelse ved at kunne løsne grebet mere, skriver Louise Bunnage blandt andet i dronning Margrethes årshoroskop, der udover arbejde også beskæftiger sig med familie, kærlighed og helbred.

- Hendes ansvarsfølelse kan være en hindring for hendes eget ve og vel og universet hvisker nu stille til dronningen, at hun skal passe på sig selv. Der er andre til at tage sig af det, hun ikke måtte nå. Hendes helbred og velvære kommer i første række, lyder det videre.

LÆS OGSÅ: Efter 23 år forlader han kronprinsesse Mary

Også i kronprins Frederiks årshoroskop stod det klart, at der var noget stort i vente.

- Hans rolle er under forvandling og det er oplagt, at den vil medføre større indflydelse – men samtidig også større sårbarhed. Den udvikling, han selv har oplevet i sit indre, kan godt tåle at se dagens lys. Det er tid til at vise den modne Frederik udadtil også, står der i Bunnages årshoroskop, hvor kronprinsens talegaver er også i fokus.

Hun fremhæver direkte nytårsaften 2024 som et "oplagt tidspunkt for kronprinsen at få en storslået debut som taler".

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie trådte frem igen

Læs alle de kongelige årshoroskoper i det nye nummer af HER&NU, der netop er udkommet.