Amalie taler ud om 'Forsidefruer': Kaos, frygt og angst

Amalie Szigethy åbner op om tiden med 'Forsidefruer' og sætter ord på, hvorfor hun ikke vil vende tilbage til programmet.

Den seneste tid har rygterne svirret omkring et 'Forsidefruer'-comeback, og både Janni Ree, Jackie Navarro og Tina Lund har teaset for programmets tilbagevenden.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Mathilde Gøhler har fået kørekort igen

Men hvis vi får lov at se fruerne på skærmen igen, bliver det uden Amalie Szigethy, der ellers har været fast inventar i formatet. Det slog hun fast tilbage i oktober.

- Det har jeg gjort for at passe på mig selv, mine børn og familie. Jeg er et andet sted i mit liv til drama og intriger. Jeg ønsker fred og kun mennesker, der ønsker mig og min familie det godt. Det føles så godt og sundt at have truffet den beslutning. Men jeg ønsker dem en god sæson, lød det fra Amalie.

Amalie har dog senere kunnet afsløre, at der er andet tv på vej fra hende, så vi kommer ikke til at undvære den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne helt.

Og nu deler Amalie flere detaljer om, hvorfor hun har valgt at lægge livet som forsidefrue bag sig. Det gør hun i Cecilie Hothers podcast 'Kaos eller voksen' på DR Lyd.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca single igen: - Det er helt vildt pinligt

Her bliver Amalie spurgt ind til, om hun har oplevet en kaotisk situation, der ledte til, at hun blev voksen, og her lyder Amalies overraskende svar 'Forsidefruer'.

- Det var kaos for mig, fordi der var mange ting, man skulle slås med bag om kameraet. Både produktionsselskabet og pigerne, der var med. Det var aldrig lige rart for mig at være med på optagelser, fordi jeg ikke rigtig vidste, hvad der blev sagt, eller hvilken situation jeg blev sat i, fortæller Amalie om tiden i programmet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i stor sorg

- Man ser også, at jeg kommer ud for nogle situationer, som ikke er så rare. Alene den frygt og angst – ikke, fordi den fyldte det hele, for der er også gode ting forbundet med ’Forsidefruer’, men det med at have sagt nej til det nu, det er for mig en ekstremt klog beslutning.

Ikke venner med fruerne

Den 32-årige influencer fortæller også, at hun havde fået nok af at uvisheden om, hvad der skulle ske, når de optog programmet.

- Jeg synes ikke, det var ubehageligt at lave optagelser. Det var mere det med, at der kunne blive skabt nogle situationer, der ikke var så sjove, fortæller hun og slår fast, at venskaberne sluttede med programmet:

- Den dag i dag er jeg ikke venner med nogen af dem. Jeg kan stadig godt hilse på dem, men det handler om, at jeg er blevet voksen.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører graviditet