På trods af ny flamme: Nyt datingprogram på vej for 'Paradise'-Nina

Hvis alt står rigtigt, får vi snart Nina at se i et helt nyt datingprogram, også selvom hun for nyligt har fået et godt øje til en.

Da Nina Leth første gang tonede frem på skærmen, var det i anden sæson af det reformerede 'Paradise'-koncept.

LÆS OGSÅ: Kendte kvinder sammen i nyt DR-program

Dét er siden da blevet skrottet til fordel for det gamle 'Paradise Hotel', men nu har Nina vendt sig den anden vej og har retning mod et helt nyt datingprogram.

Det afslørede hun til Realityportalen, da vi mødte hende til årets 'Reality Awards'-julefrokost.

- Der er et puslespil, jeg skal have til at gå op med et nyt program. Jeg kan ikke sige så meget, for det er aldrig blevet vist før, så nu må vi se, om det hele passer sammen. Det er noget reality, men det er meget nyt, og jeg kan godt lide at prøve nye ting, lød det kryptisk fra 'Paradise'-stjernen, der tilføjede:

- Det er ikke filmet endnu. Jeg får svar her i december, og så må vi se, om det passer ind i puslespillet.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe 'Paradise'-chok: Nikolaj opløst i tårer

Ny flamme

Men de gode nyheder fra Nina stopper ikke der. Hun kunne nemlig også afsløre, at hun har fundet vejen til en smule romance for ganske nyligt.

- Jeg ser en lige i øjeblikket, men det er lidt ustabilt. Det er meget nyt. Hun er en super sød pige. Hun er ældre end mig, og det er rigtig rart, lød det fra Nina, der kunne tilføje, at de har mødt hinanden på TikTok.

Men med et potentielt datingprogram på skemaet kan puslespilsbrikkerne måske blive endnu sværere at få til at passe. Eller ikke.

- Det er jo lidt et datingprogram. Hun ved det godt, og igen, det er meget nyt. Det er alt for nyt, så det vil ikke holde mig fra tv. Jeg kan godt lide at lave tv og vise mig selv, slog Nina fast.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har stort ønske: Det bliver vanskeligere, jo ældre jeg bliver

Vi må altså vente lidt endnu med at få svar på, hvad der venter Nina, både på skærmen og med kærligheden.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria afslører endnu en stor nyhed