Emil forklarer: Derfor er Louise og drengene ikke med på Havana

Emil Midé Erichsen er lige nu på et af sine livs eventyrer, men han må undvære familien.

Det er 10 år siden, Emil Midé Erichsen og hans bror Theis stævnede ud i TV 2-programmet 'Kurs mod fjerne kyster'. Nu gør Emil det igen, men denne gang er det sammen med familien - kæresten Louise Ravn Otte og parrets to børn, Hugo og Rumle.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har stort ønske: Det bliver vanskeligere, jo ældre jeg bliver

- Den 15. juli - præcis 7 år efter vi kom hjem, sejlede Havana ud igen. Denne gang med min lille familie. Louise, drengene og jeg er taget på langfart. Vi ved ikke præcist, hvor vi skal hen, eller hvor længe vi skal være afsted. Men det er heller ikke så vigtigt. Det, vi drømmer om, er tid. Tid med vores to små drenge, skriver Emil i et opslag på Facebook.

Det er dog ikke hele rejsen, Louise og drengene er med på. For lige nu skal Havana over Atlanterhavet fra Tenerife til Caribien, og der er børnene og Louise sat af.

- Louise og drengene er fløjet hjem for et par dage siden og tager til Caribien og møder os der. Vi synes alligevel, Louise og jeg, at drengene var lige små nok til 3000 sømil på havet, så den oplevelse må de vente med, til de er en smule større, siger Emil i en video.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria afslører endnu en stor nyhed

Emil og besætningen har gættet på, hvor længe de vil være om det lange stræk over Atlanterhavet, og her gætter Emil på 18 dage og 10 timer.

Dagene skal blandt andet bruges på at lave en alternativ julekalender fra Atlanterhavet, hvor følgere hver dag kan få en fornemmelse af, hvad dagene bruges på.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzners udsigter: Kan ende i fængsel