Efter trekantsdrama: Mai Manniche giver Alexandra skylden

Mod Mai Manniches vilje blev hendes privatliv til forsidestof, og det skyldtes, ifølge hende, blandt andet noget, som Alexandra fortalte til pressen.

I slutningen af januar var Mai Manniches ansigt på forsiden af de fleste ugeblade, da hun stod frem og bekræftede, at det var hende, grevinde Alexandras kæreste, Nicolai Peitersen, var utro med.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Foretrak Kasper Skak

Det var dog aldrig planen at dele sit privatliv med offentligheden, og i podcasten 'Realityklubben' forklarer Mai Manniche nu, at hun følte sig tvunget til det.

- Jeg blev ringet op af et blad, som sagde, at de vidste det hele, og enten kunne jeg dele min historie, eller også ville historien blive trykt uden mit perspektiv, forklarer Mai Mannice, som valgte den første mulighed.

Alexandras skyld

Efterfølgende har smykkedesigneren studset over, hvordan pressen fik øjenene op for historien, men i dag er hun ikke i tvivl.

- Pressen opsnappede, at det var mig, fordi Alexandra fortalte, at hendes brud skyldtes utroskab, og folk havde set mig og Nikolai sammen, fortæller Mai og fortsætter:

- Hvis ikke Alexandra havde sagt, at det var utroskab, så var det aldrig kommet frem, at det var mig. Jeg ville ønske, at hun ikke havde sagt det. At få delt sit privatliv offentligt på den måde, det vil jeg ikke ønske for nogen.

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik ringede til Jonas Vingegaard: Dét sagde han

Selvom Mai Manniche på sin vis giver grevinden skylden for, at hun blev en del af bruddet offentligt, er hun stadig ked af hele situationen.

- Jeg er ekstremt ked af det over for Alexandra. Det har aldrig været min mening. Jeg ser mig selv som offer, men hun er jo et endnu større offer, lyder det fra Mai i podcasten.

Dog fortyder Mai Manniche ikke sit forhold til Nicolai Peitersen, da han hjælp hende igennem en svær tid.