Kronprins Frederik ringede til Jonas Vingegaard: Dét sagde han

Vingegaard snupper sejren i Tour de France for andet år i træk, og det er ikke gået ubemærket hen hos den kongelige familie.

Selvom kronprins Frederik har travlt med at hygge sig til Musik i Lejet i Tisvilde disse dage, så har han alligevel haft tid til at følge med i Tour de France.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører diagnose

Imellem koncerterne har kronprinsen nemlig grebet knoglen og har ringet til Jonas Vingegaard kort efter, at cykelrytteren i dag krydsede målstregen på sin 20. etape og nu kan kalde sig vinder af touren for andet år i træk.

Men af gode grunde kunne 26-årige Vingegaard ikke selv tage telefonen, så det blev hustruen Trine Marie Hansen, der tog imod lykønskningen. Det skriver TV 2.

- Han ringede til mig lige efter, at jeg havde krydset målstregen, eller han ringede til min hustru Trine, og han sagde bare stort tillykke, og at det er imponerende at vinde to gange. At han har fulgt med, og at han er imponeret over måden, jeg har håndteret det på. Og at han er meget glad, lød det fra Vingegaard til et pressemøde efter dagens etape.

Også på kongehusets Instagramprofil har kronprinsen sendt en lille hilsen afsted.

- Sikke en bedrift af Jonas Vingegaard. Jeg har netop lykønsket ham med et helt enestående Tour de France. Nu er der kun tilbage at modtage honnøren og hyldesten i Paris i morgen, står der i et opslag til et billede af Vingegaard på sin jernhest.

LÆS OGSÅ: Silas Holst har altid skjult sønnens ansigt: Nu bliver det vist frem

I morgen kan Vingegaard og hele Danmark fejre sejren i årets Tour de France, efter den sidste etape er overstået og målstregen bliver krydset i Paris.