Silas Holst har altid skjult sønnens ansigt: Nu bliver det vist frem

Silas' søn går i sin fars fodspor, og snart får hele Danmark ham at se - på landets største skærme.

For en uge siden måtte Silas Holst smutte fra resten af familien på deres ferie på Rhodos for at tage med sin søn Bob Jones hjem til Danmark.

- Så er Bob og jeg på vej hjem fra ferie. En dag tidligere end planlagt, for i morgen starter Bob nyt spændende job, det samme gør jeg. Nu skal vi arbejde sammen sommeren over - og DET bli’r fedt!, skrev den 40-årige danser på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: L.O.C. i dobbelt babylykke: Far til tre

Nu har Silas endelig afsløret, hvad det er for et job, seksårige Bob og ham skal i kast med. Og der er en god grund til, at netop Silas skal med sin søn på arbejde, for han har stor erfaring inden for branchen.

- Stoltheden er ved at springe i min krop i dag! Bob på første optagedag som hovedrollen i en ny stor spillefilm - og man skulle tro, han aldrig havde lavet andet! Far er stolt!, skriver Silas i endnu et opslag på sin Instagram til en video af Bob på settet.

Den stolte far kunne allerede i starten af året meddele, at Bob havde været til casting på en film, og knap to uger efter delte han den glædelige nyhed, at sønnike havde fået jobbet.

Ikke længere skjult

Indtil nu har Silas ellers været meget opmærksom på altid at skjule sine børns ansigter på de sociale medier. Men med Bobs nye job kommer hele Danmarkt til at se hans ansigt på det store biograflærred til vinter.

- Lige pludselig bliver det jo hans eget valg og ønske, at han gerne vil de her ting, og det skal han jo have lov til. Det har aldrig gået ud på, at han skulle være en hemmelighed, fortæller Silas til B.T. og tilføjer, at der er forskel på arbejde og Instagram.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus åbner op om depression

Silas slår også fast, at han stadig ikke kommer til at vise sønnen frem på sin egen platform, og Bob skal heller ikke selv have Instagram endnu.

Silas har børnene Bob Jones og Maggie My med skuespiller og tidligere ægtefælde Johannes Nymark samt deres veninde Louise Mahnkopf. I dag har Silas Holst været gift med den tidligere realitystjerne Nicolai Schwartz i snart et år.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaards største udfordring: Frida savner mig