Mai Manniche i trafikuheld: Jeg er rystet

Nu eftersøger hun flugtbillisten.

Mai Manniches weekend så ellers kedelig ud, fordi den stod på arbejde og oprydning i hendes virksomhed. Men da hun endelig tog fri i eftermiddag, viste det sig, at weekenden alligevel bød på lidt action - på den dårlige måde. Hun var nemlig involveret i et trafikuheld.

LÆS OGSÅ: Trist nyhed fra 'Bagedyst'-stjerne: Drømmen brast

Det fortæller hun i en række stories og i et opslag på sin Instagram.

- Jeg har desværre netop været ude for et trafikuheld - på grund af min hurtige reaktion skete der heldigvis ikke personskader, men det kunne være gået HELT galt, skriver Mai i opslaget og forklarer episoden:

LÆS OGSÅ: Louise Hjort under kniven: Det har hun fået lavet

- Det, der sker, er, at en bil, der holder parkeret på Lyngbyvej, kører hurtigt ud foran bilen foran mig, der må bremse akut, og det samme må jeg. Alle fartgrænser var overholdt, men det var umuligt at undgå et sammenstød. Heldigvis sker der IKKE personskader. Men min front og bilen foran mig får gevaldige buler.

- Jeg er simpelthen så rystet, fortæller en tydeligt berørt Mai på sin story.

Eftersøger flugtbillist

Ifølge en frustreret Mai valgte bilen, der forårsagede ulykken, ikke at stoppe op efterfølgende.

- Bilen, der var skyld i uheldet, valgte at køre hurtigt væk - en flugtbilist. Vedkommende aner ikke, om der skete personskader. Det er satme ikke i orden.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne er gravid

Selvom der ifølge Mai var vidner til episoden, så eftersøger hun nu flere, der har informationer om flugtbillisten.

- Vi SKAL finde flugtbilisten - det er simpelthen ikke i orden, skriver hun og tilføjer detaljer om, hvor og hvornår ulykken fandt sted.

- Hvad FUCK er det for et samfund vi lever i? Tænk at man kan finde på bare at køre fra en ulykke. Og mon det var fordi, han ikke hørte det? Nej, for der kom et kæmpe brag! afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører stor beslutning om fødsel

Du kan selv læse opslaget og se billedet herunder: