Louise Hjort under kniven: Det har hun fået lavet

Realitystjernen har fået foretaget tre forskellige indgreb.

Der har været fuldstændig tavshed på Louise Hjorts sociale medier de seneste par dage - af gode grunde.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører: Dét skete bag kameraet i 'Forræder'

Hun befinder sig nemlig netop nu i Tyrkiet, hvor hun i forgårs var på operationsbordet i 12 timer og fik foretaget ikke én, men hele tre skønhedsoperationer i én omgang.

Det fortæller 'Paradise'-stjernen i en story på sin Instagram.

- Af alt jeg har prøvet, har den her operation klart været den mest smertefulde. Men jeg er meget glad for, at jeg nu får det hele overstået på én gang, skriver hun og deler et billede af sit ansigt, hvor hendes øjne er røde og hævede, og hendes næse er pakket ind.

Tre i én

På sin story uddyber realitystjernen hvilke tre indgreb, hun har fået foretaget.

- Jeg brækkede min næse i 5. klasse og har derfor siden dengang haft et bump på min næseryg, som jeg har været rigtig ked af. Det er sådan en ting, som andre ikke har lagt mærke til, men det har jeg godt nok selv.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne er gravid

Det er dog ikke første gang, Louise underlægger sig kniven.

- Jeg fik lavet brystløft for seks år siden, og for fem år siden fik jeg implantater i. Jeg har siden dengang haft taget på og tabt mig igen, hvilket i den grad kunne ses på dem. Mit eget bryst "hang" ud over implantatet, skriver hun og fortsætter:

- Det var en meget omstændig operation, fordi det ene af de gamle implantater var "faldet" lidt ned indenunder min brystmuskel. Derudover skulle der fjernes kapsel og noget af mit eget bryst. Jeg har fået 550 ml i, så jeg har samme volume i forhold til bryst som før. De gamle var 450 ml, men i og med at han fjernede noget af mit eget bryst, gik han 100 ml op i implantater for at bevare samme størrelse.

- Jeg fik en lille fedtsugning af maven, hvor mit fedt blev brugt til at komme ind ved mine hofter (hip dips). Jeg fik fjernet hud på hofterne for to år siden (og hud fra maven for tre år siden), og efter det sank jeg meget mere ind i venstre side. Jeg har intet imod hip dips, men jeg havde godt nok noget imod, at der var så stor forskel på siderne, skriver Louise, der fik foretaget de nye indgreb på samme klinik i Istanbul, hun fik fjernet overskydende hud på i 2020.

Med sig til den tyrkiske storby har hun sin kæreste og 'Paradise'-kollega Sejr.

- Sejr passer så godt på mig - og tømmer alle supermarkederne hernede, skriver hun til et billede fra hotelværelset af Sejr, der har fyldt tasken med alverdens snacks.