Mette Sommer afslører nyt job

Nu er der kommet titel på.

For godt en uges tid siden fortalte 'Bachelorette'-stjernen Mette Sommer, at hun havde sagt sit job op som specialpædagog på en behandlingsskole, fordi kalenderen var blevet fyldt med træning op til 'Vild med dans', og hun havde fået for travlt med at passe sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Gustav i opråb: Færdig med kærester

Men til trods for det tydeligt travle skema, er det ifølge Mette stadig væltet ind i hendes indbakke med spørgsmål om, hvad hun så skal nu, og det svarer den 34-årige reality-stjerne på i en story på sin Instagram-profil.

- Udover at jeg stadig skal være kontaktperson for min tidligere elev, så kommer jeg til at fokusere 100% på 'Vild med dans', men jeg kommer også til at skulle arbejde som influencer, fortæller Mette, der lægger tryk på ordet "influencer".

Men selvom jobtitlen er ny, så er arbejdet det ikke, og Mette lover, at der fremover vil være endnu mere at se til hende på hendes sociale medier.

- Inden I tænker, "Åh nej, endnu en influencer i byen", så vil jeg bare lige sige, at det har jeg været hele tiden. Den eneste forskel, der kommer til at være nu, er, at jeg kommer til at dele mere "Mette S", og det håber jeg, at der er mange, der vil tage godt imod. Men jeg kommer stadig til at lave reklamer, som jeg har gjort, siden jeg blev et kendt ansigt, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Lise Vandborg forklarer atypisk fødsel: Katastrofetanker og traume