Gustav i opråb: Færdig med kærester

Gustav Salinas har hverken tid eller lyst til romantik.

Gustav Salinas er fuldstændig færdig med kærligheden. Eller i hvert fald den konventionelle slags.

I et opslag på Facebook konstaterer Gustav, at han er træt af samfundets pres på at finde en partner eller kæreste. Han har faktisk vigtigere ting i livet, og han har slet ikke tid til den slags.

LÆS OGSÅ: Nynne fra 'Robinson': Her har du set hende før

- Jeg har indset, at jeg ikke har tid til at have et forhold. Ja, det har jeg sagt højt. Og nej, det gør mig ikke til en kyniker eller til et hjerteløst menneske. Min karriere og personlige ambitioner fylder i mit liv på en måde, hvor der simpelthen ikke er plads til at prioritere et romantisk forhold. Og gæt hvad? Det er helt okay!, skriver Gustav og uddyber:

- Hver gang jeg deltager i en familiefest, arbejdsarrangement eller endda en simpel komsammen med venner, dukker spørgsmålet op: "Hvornår skal du have en kæreste?" Som om ens lykke er knyttet til eksistensen af en anden person i ens liv. Som om man ikke kan opleve kærlighed, medmindre man har en fast partner.

Gustav understreger, at kærligheden kommer i mange former, og at venskaber, familie, arbejde og hobbyer også byder på en bundløs brønd af lykke. Singlelivet er langt fra er en byrde, men det gør ham tværtimod fri.

- Det er på tide, at vi anerkender og respekterer, at lykken findes i forskellige former og størrelser for forskellige mennesker. Ingen burde føle sig presset til at følge en bestemt livsstil for at opnå en samfundsmæssig accept af deres valg, afslutter han.

LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’-Martin kritiserer klipningen: Det er ærgerligt

Læs hele opslaget herunder: