Martin og Pernille fra 'Gift ved første blik' 2023.
Martin og Pernille fra 'Gift ved første blik' 2023.

’Gift ved første blik’-Martin kritiserer klipningen: Det er ærgerligt

Ifølge 46-årige Martin er der flere ting, vi ikke ser på skærmen, og det er han ærgerlig over.

Deltagerne i 'Gift ved første blik' har pakket kufferten og drager på bryllupsrejse i fjerde afsnit af kærlighedseksperimentet.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Her følger vi blandt andre 46-årige Martin og jævnaldrende Pernille, der er taget til Rom. Ifølge Martin er der dog flere ting, vi ikke ser i afsnittet, og det synes han er ærgerligt.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

- Jeg er blevet klippet helt forkert sammen, end hvad der reelt er sket. Ud fra det, der bliver vist, så ligner det, at det kun er mig, der snakker, og hun sidder mere passiv, fortæller Martin.

Ifølge Martin er der flere hyggelige stunder mellem det nygifte par, som ikke bliver vist i programmet.

- På bryllupsrejsen var vi også ude at gå lange ture, og vi var hjemme hos et italiensk par, hvor vi lavede pasta og tiramisu helt fra bunden, og det var rigtig sjovt, og vi grinede og dansede sammen, siger han og tilføjer:

- Der er mange ting, der desværre ikke bliver vist. Jeg synes, det er forkert, at de ikke har vist de sjove og positive ting.

LÆS OGSÅ: Fanget på kamera: Geggo og Cengiz i vildt skænderi

46-årige Pernille er enig i, at det er ærgerligt at madlavningskurset ikke bliver vist i programmet.

- Hele anden dag er ikke med, og det er jeg også ærgerlig over, for det var virkelig sjovt. Specielt madlavningskurset er jeg meget ked af ikke kom med, fordi det var toppunktet på hele bryllupsrejsen for mig, fortæller Pernille.

Du kan se billeder fra Pernille og Martins bryllupsrejse herunder. Artiklen fortsætter under galleriet.

Pernille og Martin på bryllupsrejse til rom.
Pernille og Martin på bryllupsrejse til rom.
Pernille og Martin på bryllupsrejse til rom.
Pernille og Martin på bryllupsrejse til rom.
Pernille og Martin på bryllupsrejse til rom.
Pernille og Martin på bryllupsrejse til rom.

LÆS OGSÅ: Niels Erik afslører: Kyssede bag kameraet

Efterspørger flere klip

Det er ikke kun i fjerde afsnit, at den 46-årige køkkenkonsulent efterspørger, at der blev vist flere stunder mellem parret.

- De har for eksempel ikke taget med, at Pernille og jeg sidder ude på et tæppe på Flakfortet, hvor jeg også spørger ind til hendes liv, og det ser man slet ikke, fortæller Martin og uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltagere chokerer: Shopper for børnenes penge

- Jeg synes, at præsentationen af os er helt skæv i programmet. Selvfølgelig snakker jeg, men jeg er også den lyttende, og jeg har også spurgt ind, men det bliver ikke rigtig vist på noget tidspunkt.

Ifølge DR-redaktør, Anna Askov, er de kede af, at Martin ikke kan genkende sig selv i klipningen af programmet, da det er vigtigt for kanalen, at deltagerne føler, de bliver fremvist så nuanceret som muligt.

LÆS OGSÅ: Derfor er Natascha Linea tilbage i Danmark

- Vi skal hvert år klippe over tusind timers råbånd ned til de 8 timers fjernsyn, som bliver den endelige sæson af Gift ved første blik, forklarer Anna Askov og tilføjer:

- Derfor er vi nødt til at prioritere i materialet, og stadig lykkes med at fortælle parrenes følelsesmæssige rejse, relationsdynamikker og processer så grundigt og nuanceret som muligt. Det beklager vi selvfølgelig, hvis Martin ikke synes, vi er kommet i mål med.

Du kan se, hvordan det går deltagerne i 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV klokken 6.00 og på DR1 klokken 20.00.