Reality-fest på Bakken Michael og Jeanette fra 'Gift ved første blik'.
Reality-fest på Bakken Michael og Jeanette fra 'Gift ved første blik'.

'Gift ved første blik'-deltager afslører usynligt handicap

Det er ikke alt, man kan se med det blotte øje, slår Jeanette fast.

Da Jeanette Lagoni fandt kærligheden for rullende kameraer i 'Gift ved første blik', fremstod hun som en powerkvinde med ben i næsen, eget hus og en blomstrende forretning.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører nye planer: Det sygeste tv

Det er dog ikke hele historien, bagved det store smil gemmer der sig nemlig en kamp, som Jeanette nu fortæller åbent om på sin Instagram. LÆS OGSÅ: Anna Seneca raser: Det burde være mig

- Et usynlig handicap. I 13 år har jeg lidt af leddegigt. En lidt speciel en af slagsen, en jeg ikke kan træne, spise eller medicinere mig helt ud af. En gigt der tit er tålelig, og ofte er rigtig tarvelig. Ved mit sidste sygehus besøg sagde overlægen: Er det ikke snart på tide at søge om handicap parkering, så du ikke er så begrænset af dine ben, skriver Jeanette i et ærligt opslag og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anna Seneca raser: Det burde være mig

- Mit svar plejer at være: Jeg ønsker ikke at tag pladsen fra nogle, der har det dårligere end jeg. Men denne gang var mit svar anderledes. Og fluks lavede han en henvisning til min læge. Det fine er, det kan bruges på de dårlige dage og ligges i handlerummet på de gode.

Se hele hendes opslag herunder