UHH! Frida B i endnu et 'Bachelorette'-kys

Der uddeles stadig kys og kærlighed i 'Bachelorette'-land.

I premieren på anden sæson af Frida Bolms podcast 'Single igen' er der sket en del i Fridas dating liv. Hun har mødt et par fyre, og hun har været på date med en vaske ægte 'Bachelorette'-fyr. Altså, en der har været med i den seneste sæson af programmet.

LÆS OGSÅ: Bjørli fra 'Forræder' åbner op efter blodprop: Det går stødt fremad

- Jeg har mødt ham et par gange og synes, han er et rart og behageligt menneske. Altid meget sød og smilende, så jeg tænkte, why not? Hvorfor skulle jeg ikke tage på en date med ham? Og ham møder jeg på en vinbar. Samtalen den glider bare, og vi får drukket lidt champagne.

Det var aftalt på forhånd, at begge parter skulle videre til andre aftaler, og da daten lakker mod endnu opstår der sød musik.

- Efter lidt mere vin, og klokken nærmer sig, at han skulle mod Parken, og jeg skulle mod damerne, der stod vi midt på gaden i indre by. Vi skal sige farvel, og så står vi og krammer lidt og snakker om, at det har været super hyggeligt, fortæller Frida og afslører, at hændelsen derefter bliver en smule kikset:

- Så kigger vi lidt på hinanden, og så siger han simpelthen, og det var måske en lidt påtaget replik og lidt filmagtigt, men han kigger på mig, og han tager sin hånd bag nakken på mig, og så siger han: 'Kom lige her', og så tager han mit ansigt tæt ved hans og kysser mig. Jeg tror, jeg griner lidt, mens jeg giver ham det her kys, og kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg egentlig føler, imens vi kysser. Men jeg synes det var meget sjovt, og friskt af ham, han lige fyrede den replik af.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Nu har Teitur fået erstatning

Hvem den hemmelige mr. Bachelorette er, vil Frida ikke afsløre, men det er ikke en hemmelighed, at hun på Roskilde Festival delte et hedt kys med Stig, som ellers bejlede til Mette Sommer i programmet. Han er dog bosiddende i Århus, så mon det har været en af de andre bejleres tur i denne omgang.

Du kan høre hele episoden af 'Single igen' HER.