'Bachelorette'-Sofie fik råd af Mette Sommer

De to kvinder har talt sammen i forbindelse med, at den nye sæson af 'Bachelorette' har fået premiere.

Denne uge er der blændet op for anden sæson af 'Bachelorette', og nu er det Sofie Martinusen Lissa Paustian, der følger i de forrige 'Bachelorette'-kvinder Mette Sommer og Julie Krieglers fodspor.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise Hotel' udskudt

Derfor er det da også kun de fire kvinder, som har prøvet at stå i skoene, der er centrum for opmærksomhed fra både de 18 bejlere og resten af Danmark, som følger deres datingrejse på skærmen.

I ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' spørger vært Marcus Eklund ind til, hvorvidt de har fået råd fra de gamle bachelorettes.

Her fortæller Sofie, at hun har været i kontakt med Mette omkring sine bekymringer om, hvordan Danmark vil tage imod hende.

- Jeg fik et rigtig godt råd fra Mette med at fokusere på, hvad der sker i ens egen indbakke, og lade være med at læse i andre kommentartråde og sådan, for det er typisk der, at den der hate foregår, forklarer den nyudklækkede realitystjerne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Lissa i tårer efter speeddate

- Og så have en veninde til at tjekke sin indbakke igennem engang imellem, så hun kan sortere det negative fra, hvis det lige bliver lidt for hårdt på et tidspunkt, så man selv kun sidder med det positive.

Både Lissa og Sofie har oplevet, at der er blevet kommenteret på både deres indre og ydre, og det er førstnævnte, der rammer dem begge hårdest.

LÆS OGSÅ: Efter 'Bachelor': Er blevet far

- Man bliver kendt på at være sig selv og på sin personlighed - det er jo meget personligt. Jeg tror nogle gange, at det kan være svært at høre kommentarer fra folk om, at de ikke synes man er fed eller at man er irriterende, forklarer Sofie, der dog slår fast, at det ikke var meget, veninden blev nødt til at sortere fra:

- Der var næsten kun gode beskeder. De dårlige kommer for det meste kun på Reddit og sådan nogle steder. De fleste er meget søde.

LÆS OGSÅ: Lissa og Sofie afslører: Havde valgt på forhånd

Lyt til afsnittet herunder: