Lise Rønne afslører: Dét skete bag kameraet i 'Forræder'

Det var nervepirrende af være spilleder i 'Forræder'.

I går var der finale i underholdningsprogrammet 'Forræder', og det markerede også enden på et nervepirrende spil for de 18 kendte deltagere.

LÆS OGSÅ: Bjørli fra 'Forræder' åbner op efter blodprop: Det går stødt fremad

Lige så vel var det også ti intense dage for produktionen, mens de optog programmet på det fynske slot. De så nemlig passivt med fra sidelinjen, mens deltagerne fik frit spil og forviste, myrdede og afpressede hinanden, og de var meget påpasselige med ikke at afsløre noget over for deltagerne.

Det betød også, at produktionen måtte tage alternative metoder i brug under optagelserne og arbejde på en måde, de aldrig havde prøvet for. Det kan du læse mere om HER.

Men imens produktionsholdet ingen kontakt måtte have med deltagerne undervejs, så var der én person, der ikke var en del af selve spillet, som stadig havde kontakt til spillerne - og det var spillederen Lise Rønne.

I et opslag på sin Instagram viser tv-værten nu, hvad hun lavede, mens hun ikke ledte spillets gang.

- Hvem siger egentlig, at det kun er Tine Gøtzsche, der strikker om dagen og myrder om natten? skriver Lise i opslaget til det første billede, hvor hun har fundet striktøjet frem på det gamle slot.

LÆS OGSÅ: Gustav i opråb: Færdig med kærester

På et andet billede kan man se Lise, der sidder klistret til en stor skærm i kontrolrummet, hvor hun kunne følge med i alle spillernes samtaler via overvågningskameraer.

- Sådan som 90% af min tid gik på slottet: Hundeangst for, hvem der var i gang med at myrde hvem, skriver hun til billedet.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Der kommer en sæson 2

Du kan selv se billederne og læse opslaget herunder: