Nipuni Julie Jakobsen aka Nip
Nipuni Julie Jakobsen aka Nip

Trist nyhed fra 'Bagedyst'-stjerne: Drømmen brast

Drømmen er smuldret mellem fingrene på Nip fra 'Den store bagedyst'.

Tilbage i 2017 stiftede vi bekendtskab med Nipuni Julie Jakobsen, også kendt som Nip, da hun deltog i 'Den store bagedyst', og senere på året deltog hun i og vandt 'Den store jule- og nytårsbagedyst'.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører hemmelighed: Skal giftes

Der er altså ingen tvivl om, at Nip har talent for bagekunsten, men det er ikke kun talent, som drømme er lavet af. Det har 'Bagedyst'-stjernen nu måtte indse.

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører: Dét skete bag kameraet i 'Forræder'

I et opslag på sin Instagram fortæller Nip, at hun har opgivet drømmen om at blive selvstændig.

- Jeg har forsøgt at skrive dette opslag i en måneds tid, men hver gang sletter jeg det hele. Nu prøver jeg igen. I går var jeg omringet af 300 seje, dygtige mennesker fra samme branche som jeg. Mange af dem er kvinder, som lever af at være deres eget brand. Det har jeg også gjort. Indtil nu, skriver Nip, der torsdag deltog i et event for landets influencere.

Hun forklarer, at det er af økonomiske årsager, at hun ikke længere kan fortsætte arbejdet som selvstændig.

- Jeg drømte inderligt om at gøre det selvstændige til min levevej, men jeg må sande, at jeg ikke længere kan få enderne til at hænge sammen, og det gør ondt. Det gør rigtig ondt i mit lille hjerte at det ikke skulle vare længere.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne er gravid

Artiklen fortsætter under billedet...

Til trods for nederlaget slår Nip dog fast, at hun ikke fortryder, at hun tog chancen i sin tid.

- Man fortryder kun de chancer, man ikke tager. Jeg tog chancen og sprang ud i det, og det vil jeg aldrig nogensinde fortryde. Aldrig. Det var måske ikke det bedste tidspunkt at gøre det på, men til trods for det, har jeg altid selv troet på det. Den drøm smuldrer desværre mellem fingrene på mig nu, og det skal jeg lige affinde mig med. Jeg kender heldigvis mig selv godt nok til, at jeg inden længe hanker op i mig selv og rejser mig op igen, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører stor beslutning om fødsel

Du kan selv læse opslaget herunder: