Mai Manniches mor taler ud: Jeg er dybt taknemlig

Trekantsdramaet mellem Grevinde Alexandra, Mai Manniche og Nicolai Peitersen, trak overskrifter i starten af februar. Nu fortæller Mai Manniches mor sin holdning til skandalen.

I en ny episode af 24syv podcasten 'Tsunami' taler Mai Manniche og hendes mor, Vibeke Manniche, om Mais forhold til Nicolai Peitersen. Det sker efter historien om Peitersens parforhold med både Grevinde Alexandre og Mai Manniche ramte overskrifterne i starten af februar

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget tjener Rosita på at synge i ‘X Factor’

Vibeke Manniche lægger ud med at fortælle, hvordan affæren ikke kun har påvirket Mai, men også Vibeke selv som forælder.

- Vi har jo også troet, at alt var i sin bedste orden. Alle har jo egentlig troet på løgnen, og det er jo lige præcis gaslighting. Så på den måde, synes jeg, det er hårdt.

LÆS OGSÅ: Op til retssag: Robert Hansen er forsvundet

Vibeke forklarer også, at hun alligevel kan se det gode ved situationen, da Peitersen formåede at være der for Mai på et tidspunkt, hvor hun havde mest brug for det.

- Når det er sagt, er jeg da dybt taknemlig for den støtte, Mai retfærdigvis fik, da hun var igennem hendes forfærdelige ulykke. Og den støtte som en kæreste kan give på en anden måde, end man kan give som forældre. Så den del er jeg taknemlig for. Men det er jo klart, at det er forfærdeligt at se ens barn blive ført bag lyset på den måde af en, du har haft enormt stor tillid til.

LÆS OGSÅ: Kaos i Thailand: Bagedyst-stjerne totalt nedlagt

Dog træder moderinstinktet også i kraft, da Vibeke understreger, at hele oplevelsen kan bruges som en lærestreg.

- Jeg tror så, at der er rigtig meget læring i det. Det, jeg mener, man skal lære af, er, at den dag man tænker, at pengene sgu ikke passer, der er et eller andet støj her, der skal man forfølge den støj.

Bølgerne går højt i den nye episode, som ligger på Podimo nu.