Mai Manniche fik knust sit hjerte: Klar til kærlighed

Mai Manniche er færdig med at møde mænd online. Derfor har hun besluttet sig for at begynde at gå ud igen.

Efter nogle turbulente år er Mai Manniche fast besluttet på at starte på en frisk.

Hun har lært meget af den modgang, hun har oplevet.

LÆS OGSÅ: Taknemmelige Niels Ellegaard: Rørt over støtten

Mai trodsede lægerne, der sagde, hun aldrig ville komme til at gå igen efter en alvorlig trafikulykke, og selvom en mand knuste hendes hjerte med sit dobbeltspil, tror hun stadig på kærligheden.

Nærmest symbolsk har hun flyttet sin butik til helt nye lokaler, så hun med sin 40-års fødselsdag kan begynde på et nyt kapitel i sit liv.

– Den ene dag synes jeg, det er helt vildt deprimerende, og den næste dag synes jeg, det er fantastisk at fylde 40. Jeg har indtil nu været meget bevidst om at holde fokus på min forretning og egentlig ikke haft interesse i at få børn og skabe en familie. I hvert fald ikke før jeg var sammen med Nicolai (Peitersen, red.) Men det blev så ikke til noget, sukker Mai, der dannede par med erhvervsmanden i halvandet år, før det gik op for hende, at han også var kæreste med grevinde Alexandra.

Ifølge Mai bedyrede han hele tiden overfor hende, at forholdet til Alexandra var slut, og efterfølgende har Peitersen også offentligt undskyldt utroskaben.

Hvor løgnene sled på hende mentalt, har en ulykke i Holland, hvor hun blev ramt bagfra af en scooter, sat sine fysiske spor.

Manniche har fået indopereret metal efter brud på albue og håndled samt to centimeter cement i knæet, som er ødelagt.

– Jeg bader i Øresund hver morgen for at holde smerterne nede. Det styrker mine led. Det eneste tidspunkt, jeg dybest set ikke har smerter, er, når jeg er vandet. Men jeg bider det i mig, siger hun med et stålsat blik.

LÆS OGSÅ: Forlod 'kærlighed hvor kragerne vender': Nu har hun fået en kæreste

Artiklen fortsætter under billedet...

Mai Manniche fylder 40 år i dag.
Mai Manniche fylder 40 år i dag.

Bordet er booket

Hun har brugt især det sidste års tid på at reflektere over de store omvæltninger, hun har været igennem, og er nået frem til, at der er en mening med tingene.

– Det er sket, fordi der har været noget, jeg skulle lære. Indtil ulykken var jeg meget hård mod mig selv, men det fik mig til at indse, at jeg også skulle leve livet og ikke kun arbejde. Og hvad Nicolai angår, skulle jeg have fulgt min mavefornemmelse fra starten af og ikke ladet mig forblænde. Hvis noget er for godt til at være sandt, så er det næppe sandt.

Det er også slut med at møde mænd online. Nu vil hun fra starten vide, hvem hun har med at gøre. Derfor har hun besluttet sig for at begynde at gå ud igen.

Og et stort smil vidner om, at hun glæder sig og er spændt.

– Jeg synes det er træls, jeg ikke kan møde en ordentlig mand. Jeg har prøvet dating-apps, men det virker ikke for mig. Nu har jeg sagt til mine veninder, at vi skal i byen. Det har jeg ikke gjort længe. Så nu har jeg bord på Café Victor de næste par weekender og planlægger at tage til Skagen i uge 29. Så må vi se, hvad der sker.

LÆS OGSÅ: Elvira anholdt af kæmpe hold undercover-betjente: - Voldsomt skræmmende

Læs hele det store interview med Mai Manniche i denne uges HER&NU, der er ude i dag.